Leonardo: nem vezéregyéniség Neymar

2015. September 5. Saturday in Egyéb, Hírek

Neymar
A volt brazil válogatott, Leonardo szerint Neymarnak nem kellett volna megkapnia a csapatkapitányi karszalagot, mivel ő nem tud igazi vezéregyéniség lenni a pályán.

Brazília szövetségi kapitánya, Dunga a 2014-es VB-t követően a Barcelona fiatal támadóját nevezte ki csapatkapitánynak. A kapitány döntését sokan kritizálták, köztük Leonardo is, aki már nem egyszer emelt hangot Neymar temperamentuma miatt. Amint tudjuk, Neymar az idei Copa Americán lefejelte a kolumbiai Jeison Murillót, így a torna hátralévő részében már nem lépett pályára négymeccses eltiltása miatt.

Leonardo újra kritizálta Neymart, ugyanakkor elismerte, a tehetséges labdarúgó sokat fejlődött barcelonai évei alatt.

“Neymar egy nagyon tehetséges játékos, viszont nincs meg benne az, hogy vezesse a brazil válogatottat” – nyilatkozta Leonardo. “Sokat kritizáltam, amikor még idehaza játszott a Santosban. Mindig csupán annyit akart, hogy megkapja a labdát, cselezzen, hogy mindenki láthassa, milyen jó. Ma már a labda nélkül is képes játszani. Nem gondoltam, hogy ez valaha meg fog történni. Valamikor nem vállalta el a pontrúgásokat, ma viszont a rögzített helyzetekből is veszélyes.”

Ma este Brazília Costa Ricával játszik felkészülési mérkőzést az Amerikai Egyesült Államokban. A “selecao” a dél-amerikai kontinenstorna óta nem lépett pályára, most azonban néhány nap alatt két találkozót is játszik: szerdán az USA lesz Neymarék ellenfele.

Brazília győzelmét 1.44 odds-szal lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.33, Costa Rica sikerére pedig 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply