Megfér együtt a középpályán Verratti és Pirlo

2015. September 5. Saturday in Hírek, UEFA EURO-2016

Andrea Pirlo
A két tehetséges középpályás egyikének sem kellene a padon ülni Andrea Bertolacci szerint, Olaszország csütörtökön Máltát fogadta, vasárnap pedig Bulgáriát fogja.

Az olasz válogatott csütörtökön Málta ellen játszott Európa-bajnoki selejtezőn, a találkozó előtt Antonio Conte együttese kapcsán a középpálya összeállítása volt az egyik legnagyobb kérdés. Az elmúlt évtizedben Andrea Pirlo kezében volt a karmesteri pálca, sokak szerint a veterán játékostól lassan ideje, hogy átvegye Marco Verratti az irányítást.

A Verratti immár kirobbanthatatlan a Paris Saint-Germainből, évek óta megbízható tagja az egyre sikeresebb francia gárdának. Verratti ugyan már három éve bemutatkozhatott az olasz válogatottba, ám eddig csak 12 meccsen lépett pályára. A szintén válogatott Andrea Bertolacci szerint a két játékos játszhatna egymás mellett is.

“Ilyen tehetségeket látva, az emberben felmerül a kérdés, hogy miért ne játszhatnának együtt. Mindketten nagy erősségei a csapatnak, és nekünk az a feladatunk, hogy a lehető legjobb csapatot alkossuk” – nyilatkozta a Milan középpályása, aki a nyáron a Romából igazolt Milánóba, az elmúlt szezont pedig kölcsönben a Genoában töltötte.

Conte válogatottja csütörtökön 1:0-ra verte Málta válogatottját és a mérkőzésen együtt játszott Pirlo és Verratti. Vasárnap Bulgária következik az Európa-bajnokság selejtezőjében. A H csoportban az olaszok három győzelemmel kezdtek, ám a legutóbbi három meccsükön csak döntetlent értek el, így Horvátország mögé a második helyre szorultak. Málta egy ponttal utolsó, míg Bulgária 8-cal a negyedik helyen áll.

Olaszország sikerének a szorzója 1.50, a döntetlenre 4.33, Bulgária győzelmére 8.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply