Lengyelországban folytathatja Nikolics

2015. May 20. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Nemanja Nikolics
Nikolics Nemanja (Videoton) lehet a nyári átigazolási időszak egyik legkapósabb játékosa, aki május elején bejelentette klubjának, hogy öt év után távozik.

2010-ben 300 ezer euróért érkezett Kaposvárról a Videotonhoz, a góllövőlistát 21 találattal vezető, zentai születésű csatár korábban kétszer is gólkirály volt, a 2009-2010-es szezonban, majd 2013-14-ben (a paksi Simon Attilával együtt) 18-18 találatig jutott.

“Október óta tárgyaltam a vezetőkkel, mert szeretném magam kipróbálni külföldön. Van két-három komoly érdeklődés, van konkrét ajánlatom is, ezekkel azonban csak a Magyar Kupa-döntő után foglalkozom” – nyilatkozta.

A 27 éves, 11-szeres válogatott csatárt az elmúlt években az angol Swansea, a Queens Park Rangers és a Watford, az izraeli Beitar, Maccabi Haifa és Maccabi Tel-Aviv, a görög AEK és a cseh a Sparta Praha is figyelte, ám ha hinni lehet a lengyel lapoknak, akkor a varsói Legiában folytatja pályafutását.

A Weszlo.com úgy tudja, hogy a lengyel bajnokság második helyén álló klub nagyon szeretne egy gólerős csatárt, a szezon végén ugyanis távozik a portugál Orlando Sa. A Fulham és az AEL Limassol korábbi támadója idén 22 bajnokin 11 gólt szerzett, őt kellene pótolnia Nikolicsnak. Erre a Videotonban mutatott teljesítménye, a 140 bajnokin elért 82 gólja alkalmassá is teszi.

Nikolics eddigi sikereit szerdán egy Magyar Kupa-győzelemmel fejelheti meg: a Videoton győzelmére 19/10 az odds, a döntetlenre 9/4, míg a Ferencváros sikerére 7/5 szorzóval lehet fogadni.

A Legiában a 36 éves Marek Saganowski, illetve a 18 éves Adam Ryczkowski szerepel még csatárként, rajtuk kívül jövőre a sereghajtó GKS Belchatównak kölcsönadott Arkadiusz Piech jöhetne szóba. A Weszlo.com kiemeli, hogy bár a magyar bajnokság gyengébb a lengyelnél, azért ott is lehet olyan drágakőre lelni, mint a lett csatár, Artjoms Rudnevs, akit 2010-ben Zalaegerszegről szerzett meg a Lech Poznan, és végül két év alatt 56 meccsen 33 gólt szerzett.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply