Marad az Aston Villában Sinclair

2015. May 21. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Scott Sinclair
Scott Sinclair játékjogát végleg is megszerzi az Aston Villa, bár az elmúlt fél évet kölcsönben töltötte Birminghamben.

A Chelsea nevelését 2012-ben igazolta le a Manchester City, de nem tudott meghatározó játékossá válni az Etihad-stadionban, ezért klubja folyamatosan kölcsönadta az állandó játéklehetőség reményében. Az elmúlt szezonban a West Bromwich Albionnál, míg idén az Aston Villa színeiben szerepelt kölcsönben a középpályás.

Az őszi szezonban mindössze három bajnokin szereplő Sinclair januárban került Birminghambe, ahol nyolc bajnokin jutott szóhoz, és teljesítményével annyira elégedett volt a Tim Sherwood által irányított szakmai stáb, hogy a klub élve opciós jogával végleg leszerződtette. A 26 éves játékos elégedett klubváltásával, pályafutása során az Aston Villa a 11. csapata.

“Nagyon boldog vagyok, remekül sikerült a szezon vége, és én máris a jövőbe tekintek. Elégedett vagyok, mert úgy érzem, hogy a családommal megtaláltam a helyem, letelepedtünk. Nagyon örülök, hogy sikerült állandósítani a helyzetem, ez a családomnak is biztosabb érzés, mint a kölcsönszerződés volt. Hosszú idő óta most vagyok a legboldogabb” – mondta Sinclair.

Az Aston Villa a bajnokság hajrájában bebiztosította bennmaradását, és a szezon utolsó meccsén ráadásul jelentős trófeáért szállhat harcba, A Burnley elleni utolsó Premier League-találkozó után az Arsenal ellen az FA-kupa sorsa lesz a tét.

Az Aston Villa vasárnap fogadja a már biztos kieső Burnley-t az angol labdarúgó-bajnokság utolsó körében: a hazai győzelem oddsa 21/20, a döntetlenre 5/2, a vendégek sikerére 13/5 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply