Legyőzte a sereghajtót a Diósgyőr

2014. April 12. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Diósgyőr hazai pályán 1-0-ra legyőzte a sereghajtó Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati játéknapján.

A győztes gólt Elek Ákos szerezte, aki pályafutása 125. élvonalbeli mérkőzésén szerepelt.

OTP Bank Liga, 24. forduló:

Diósgyőri VTK-Kaposvári Rákóczi 1-0 (0-0)

Diósgyőr, 8000 néző, v.: Becséri
gólszerző: Elek (57.)
kiállítva: Mbemba (74.)
sárga lap: Barczi (41.), illetve Okuka (64.), Mulemo (70.), Mbemba (72., 74.), Murai (80.)

  • Diósgyőr: Rados – Vági, Vadász, Kádár, Husic – Gosztonyi (Kostic 82.), Nikházi, Elek Á., Barczi (Bacsa a szünetben) – Quintero (Marjanovic 88.), Futács
  • Kaposvár: Antal B. – Okuka, Mbemba, Lebbihi, Mulemo – Coroian, Firtulescu (Bank 77.), Balázs B., Diallo (Bőle 80.), Florean (Murai 61.) – Kink

A diósgyőriek voltak kezdeményezőbbek az első félidőben, de akcióikban nem volt átütőerő, a vendégek pedig magabiztosan védekeztek, a hazaiak kapuját azonban ők sem veszélyeztették.

A fordulás után sem változott sokat a meccs képe, a játék továbbra sem volt magas színvonalú, ám kevesebb mint negyedóra után, egy szögletet követően megszerezte a vezetést a Diósgyőr. A gól jót tett a DVTK-nak, ezt követően komoly nyomás alá helyezte a vendégeket, akik gólt ugyan nem kaptak, ám Mbemba kiállítása után emberhátrányba kerültek. A hajrában a vendégeknek nem volt esélyük a pontszerzésre, a hazaiak pedig pontatlanok voltak, így az eredmény nem változott.

scp \ sgg \ blz

MTI 2014. április 12., szombat 20:03

Related Articles

Leave a Reply