Legyőzte a címvédőt az MTK

2014. August 2. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az MTK egy hajrában szerzett góllal legyőzte a címvédő Debrecent a Bozsik Stadionban a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának pénteki második mérkőzésén.
MTK Budapest - DVSC-TEVA

Budapest, 2014. augusztus 1. Pölöskei Zsolt, az MTK (b) és Ferenczi János, a DVSC játékosa az OTP Bank Liga 2. fordulójában játszott MTK Budapest – DVSC-TEVA mérkőzésen, a kispesti Bozsik József Stadionban 2014. augusztus 1-jén. MTI Fotó: Kovács Tamás
Azonosító: D__AS20140801012

A fővárosi kék-fehérek csupán egy bajnokit veszítettek el hazai pályán az idén, az összes többin győzelmet arattak. Az új MTK-stadion építése miatt a Bozsik Stadionba kényszerülő együttes legutóbb május 17-én játszott bajnokit a kispesti pályán, és akkor 2-0-ra nyert a Honvéd ellen.

A Debrecen 2010 májusa óta nem győzött az MTK vendégeként NB I-es mérkőzésen.

OTP Bank Liga, 2. forduló:

MTK Budapest – DVSC-TEVA 1-0 (0-0)

Bozsik Stadion, 1500 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Horváth Zs. (89.)
sárga lap: Morozov (43.)

  • MTK Budapest: Hegedüs L. – Nagy T., Kálnoki Kis, Vukmir, Poór – Bese, Vass Á., Kanta J., Pölöskei Zs., Horváth Zs. – Hrepka (Frank, 58.)
  • DVSC-TEVA: Poleksic – Lázár P., Morozov, Brkovic, Vadnai – Volas (Seydi, 74.), Tisza (Balogh N., 90.), Bódi, Ludánszki B., Se. Bouadla – Ferenczi J. (Nagy Z., 85.)

Az első félidőben kiegyenlített játékot láthatott a közönség, mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, de igazán nagy helyzet nem alakult ki egyik oldalon sem.

A fordulás után annyit változott a mérkőzés képe, hogy valamivel az MTK futballozott veszélyesebben, és a mezőnyfölény – igaz, csak a hajrában, de – góllá érett, és mint később kiderült, a győzelmet jelentette Garami József együttesének.

MTK Budapest - DVSC-TEVA2

Budapest, 2014. augusztus 1. Hrepka Ádám, az MTK (b) és Dusan Brkovic, a DVSC játékosa az OTP Bank Liga 2. fordulójában játszott MTK Budapest – DVSC-TEVA mérkőzésen, a kispesti Bozsik József Stadionban 2014. augusztus 1-jén. MTI Fotó: Kovács Tamás
Azonosító: D__AS20140801018

sgg \ skt \ bsa

MTI 2014. augusztus 1., péntek 22:28

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply