Ochoa a Malagában folytatja

2014. August 2. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A mexikói válogatott vb-hőse megegyezett a spanyol élvonalban szereplő egyesülettel, amely pénteken be is mutatja legújabb igazolását.
Vitorino Antunes

A Malaga a vb egyik legjobb kapusával erősített.

Guillermo Ochoa pályafutását hazájában az América csapatában kezdte, hét évet szolgálta a mexikói klubot, mielőtt az Ajaccióhoz szerződött. A hároméves megállapodás idén nyáron járt le, és a felek nem tudtak megállapodni a folytatásról. A válogatott kapus ugyan végig kezdő volt a francia alakulatban, ám végül a világbajnokság előtt búcsút mondott az Ajacciónak.

A világbajnokságon már szabadügynökként védett, vagyis ingyen igazolhatott bárhova. A mexikói válogatott remekléséből főszerepet vállaló kapust az angol és a spanyol élvonalba hívták, az Arsenal és az Atletico Madrid érdeklődéséről is hallani lehetett. Ochoa a vb után kijelentette, hogy a német élvonalban szeretné kipróbálni magát, ám végül a Malagával tárgyalt hosszabb ideig, a spanyol csapat a nyáron a Manchester Cityhez igazolt Willy Caballero utódát kereste.

A Primera Division elmúlt kiírásának 11. helyezettje csütörtök este jelentette be, hogy sikerült megegyezni a mexikói portással, a 63-szoros válogatott hálóőrt pénteken mutatják be sajtótájékoztató keretében. A szerződés kapcsán egyelőre nem hoztak nyilvánosságra részleteket, így azt sem tudni, hogy a 29 éves kapus hány szezonra kötelezte el magát.

A Malaga a spanyol pontvadászat első fordulójában az Athletic Bilbaót fogadja: a hazai győzelem oddsa 2.87, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.40 a szorzó.

A két csapat elmúlt szezonbeli mindkét bajnokiját az Athletic Bilbao nyerte, idegenben 2-1-re, hazai pályán 3-0-ra diadalmaskodott a baszk csapat.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply