Sahin megsérült

2014. August 2. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Nuri Sahin kisebb sérülést szenvedett a Borussia Dortmund edzőtáborában, a jelek szerint kénytelen lesz kihagyni csapata szezonnyitó bajnokiját a Bayer Leverkusen ellen.
Nuri Sahin

Sahin kénytelen kihagyni a szezonnyitót.

A fiatal középpályás nagy reményekkel várta a szezon kezdetét a kalandos utat bejáró labdarúgó abban bízott, hogy a ránk váró idényben megszilárdítja helyét a dortmundiak kezdőjében. Sahin és társai jelenleg Svájcban készülnek a Bundesliga augusztusi rajtjára, amelyről várhatóan lemarad a török válogatott játékos.

Sahin a csütörtöki edzést volt kénytelen idő előtt befejezni, miután egy rossz mozdulat után fájdalmat érzett a térdében. A középpályást azonnal Münchenbe szállították komolyabb orvosi vizsgálatokra, ezek pedig kisebb húzódást fedeztek fel Sahin térdében. Az első jelentések szerint három hétig nem edzhet a kerettel, ez egyben azt is jelenti, hogy lemarad a Borussia Dortmund első bajnokijáról.

A török származású, de Németországban született Sahin már 2005-ben a dortmundiak felnőtt keretének a tagja volt, ám állandó helyet nem tudott kiharcolni magának a középpályán, ezért 2011-ben a Real Madridhoz igazolt. A Jose Mourinho vezette királyiaknál sem találta meg a számítását, madridi szerződésének utolsó évét már ismét Dortmundban töltötte, kölcsönben.

Sahin az elmúlt szezonban Jürgen Klopp egyik alapembere lett, ezért a német klub élt opciós visszavásárlási jogával, és a nyáron ismét leigazolta a 47-szeres válogatott labdarúgót.

A Borussia Dortmund a Bundesliga augusztus 23-i első körében a Bayer Leverkusent látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.57, a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére 5.00 a szorzó.

Az elmúlt idényben a két csapat leverkuseni meccse döntetlennel végződött, míg Dortmundban a Bayer szerezte meg a három pontot.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply