Döntetlen Felcsúton

2014. August 2. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Puskás Akadémia a hajrában született öngólnak köszönhetően tartott otthon egy pontot a Pécs ellen a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Puskás Akadémia – PMFC-Matias 2-2 (1-1)

Felcsút, 400 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Lencse (7., 11-esből), Causic (87., öngól), illetve Márkvárt (37.), Kővári (62.)
sárga lap: Vaszicsku (81.), Spandler (90.), illetve Gőcze (6.)

  • Puskás Akadémia: Hajdúch – Szélesi, Vaszicsku, Tamás, Gohér (Spandler, 65.) – Denkovic, Czvitkovics, Szakály D. (Tischler, 63.), Tóth II B., Makrai (Sallai R., 70.) – Lencse
  • PMFC: Gőcze – Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl – Kővári, Horváth A., Szatmári L. (Causic, 87.), Márkvárt, Heffler N. – Pölöskey P. (Uzoma, 84.)

A hazai csapat nagyon gyorsan büntetőhöz, s azt értékesítve előnyhöz is jutott, a Pécs azonban jelentős erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, amely a félidő hajrájában, egy szerencsésnek is mondható találattal sikerült neki.

A fordulás után mindkét együttes előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, a vezetést a vendégek szerezték meg Kővári bombagóljával, s ezután nemcsak tartották az eredményt, hanem még támadásokra is futotta az erejükből. A hajrában aztán a frissen becserélt Causic “vette el” az ünneplés lehetőségét a Pécstől, egy szöglet után ugyanis saját kapujába fejelt, így pontosztozkodással zárult az összecsapás.

skt \ bzt

MTI 2014. augusztus 1., péntek 21:00

Related Articles

Leave a Reply