Légiósokat tesztel a Haladás

2014. July 31. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Haladásnál tovább tesztelik a próbajátékra érkezett játékosokat, Artner Tamás mindhármukkal elégedett eddig.
Artner Tamás

Artner Tamás elégedett a próbajátékosok teljesítményével.

A Haladás alaposan meggyengült a nyáron, olyan meghatározó játékosok hagyták el a csapatot, mint Guzmics Richárd, Bosnjak Predrag és Simon Ádám. Számszerűen ugyan sikerült pótolni a távozókat, de az új emberek egy része az Illés Akadémiáról érkezett, akik pedig élvonalbeli rutinnal is rendelkeznek, még nem tudnak annyit segíteni az együttesnek, mint a távozók.

A Hali szakmai stábja ezért igyekszik további minőségi focistákat hozni a kerethez, s miután az anyagi körülmények nem teszik lehetővé, hogy Magyarországról vásároljanak labdarúgókat, külföldieket is tesztel a klub. A Haladásnál az elmúlt években kizárólag magyar játékosok szerepeltek, de könnyen lehet, hogy hamarosan változik a helyzet, és légiósokkal erősödhet a csapat.

A 21 éves ukrán Andrij Jefremov, a 24 éves román Mihai Onicas és a 32 éves algériai Salim Arrache már egy ideje Szombathelyen készül, és eddigi teljesítményükkel elnyerték a szakvezetés tetszését, de mindhármukat tovább teszteli Artner Tamás vezetőedző, sorsuk napokon belül eldőlhet.

Ugyancsak képben van a korábbi olasz válogatott Thomas Rocchi, aki szombaton érkezhet meg Szombathelyre, és a hírek szerint esély van rá, hogy egy évre elkötelezi magát a Haladáshoz.

A zöld-fehérek egy Újpest elleni, hazai vereséggel kezdték az idényt, szombaton idegenben, a Kecskemét otthonában javíthatnak. A kecskemétiek ugyancsak hazai vereséggel indították a szezont (a Fradi vitte el a három pontot a Széktói Stadionból).

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply