Több igazolást akar a Sunderland menedzsere

2014. July 31. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

A Sunderland az előző idényben éppen csak megmenekült a kiesés elől, a nyugodtabb jövőhöz Guy Poyet szeretne újabb minőségi játékosokat.
Gus Poyet

Poyet még négy játékost szeretne igazolni jövő hét közepéig.

A Sunderland az utolsó fordulókra táltosodott meg az előző idényben, végül ennek köszönhette, hogy sikerült bennmaradnia a Premiershipben. A klubvezetés tervei szerint a következő évadban nem lesz ennyire kicentizve a csapat bennmaradása, ennek érdekében jelentős összeget bocsátottak Gus Poyet vezetőedző rendelkezésére az igazolásokhoz.

Bár négy új labdarúgó már aláírta szerződését, Poyet egyáltalán nincs megelégedve az erősítésekkel, szerinte a célok eléréséhez mielőtt újabb futballisták megszerzésére van szükség.

“Egy-két játékossal már közel a megállapodás, igaz, már múlt héten is közel volt. Nem várhatok újabb hetet, jövő szerdára négy új játékost akarok a keretbe. Egyértelmű, hogy szükség van további erősítésekre, és ennél gyorsabban kellett volna szerződtetnünk őket, mert a terveim szerint jövő hétre ki kellett volna alakulnia az alapcsapatnak” – jelentette ki Poyet.

A szakvezető szerint a bajnokság előtti utolsó héten már a frissítés kap főszerepet, aki csak akkorra érkezik az együtteshez, lemarad a munka legfontosabb részéről.

A Sunderland eddig Costel Pantilimon személyében egy kapust, valamint Patrick van Aanholt személyében egy szélső hátvédet, illetve két középpályást, Billy Jonest és Jordi Gomezt igazolta le ezen a nyáron.

A Sunderland augusztus 16-án a West Bromwich Albion otthonában kezdi meg az idényt. A hazaiak győzelmére 2.10 az odds, a döntetlenre 3.40, a Sunderland diadalára 3.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply