Lampard New Yorkba igazolt

2014. July 25. Friday in Egyéb, Hírek

Frank Lampard
Frank Lampard megegyezett a New York City FC-vel, amely idén nyáron már megszerezte David Villa játékjogát is.

 

A Chelsea nem kívánt szerződést hosszabbítani a középpályással az elmúlt szezon végén, így a 36 éves klasszis ingyen igazolhatott bárhova. Már a szezon közben felmerült vele kapcsolatban a New York City FC, ám a megegyezésre mostanáig várni kellett.

A csütörtöki bejelentés szerint Lampard kétéves szerződést írt alá a tengerentúli labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő klubbal, és hetente 113 ezer eurót fog keresni.

“Nagyon izgalmas kihívás vár rám. Csodálatos 13 évem volt a Chelsea-nél, de eljött a váltásra” – mondta a rutinos középpályás.

“Ennél a klubnál egy nagyon egyértelmű terv képét láttam kialakulni, és mindenképpen szerettem volna a része lenni a projektnek. Ez egy remek teszt lesz az én számomra is” – jelentette ki a 36 éves Lampard.

A 106-szoros angol válogatott labdarúgó döntését befolyásolhatta a New York-i klub nagyra törő tervei, amely részeként a nyáron már megszerezték a Barcelona és az Atletico Madrid egykori támadóját, David Villát. Mindkét futballista csak a jövőre kezdődő szezonban csatlakozhat új csapatához.

Lampard 19 éve a West Ham Unitedben kezdte a karrierjét, szerepelt kölcsönben a Swansea Citynél, majd 2001-ben igazolt a Stamford Bridge-re, összesen 648 hivatalos mérkőzésen viselte a Chelsea mezét.

Az MLS hétvégi fordulójában péntek hajnalban a Real Salt Lake fogadja a Montreal Impact gárdáját: a hazai győzelem oddsa 1.61, a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére 5.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply