Meglepetésre készül a Nyíregyháza

2014. July 25. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér
Igazi kelet-magyarországi rangadóval kezdődik meg a hazai labdarúgó-bajnokság 2014-15-ös évadának élvonala: pénteken a Nyíregyháza a bajnok Debrecent fogadja és az újonc meglepetésre készül.

 

Csábi József vezetőedző ugyan kicsit morcos volt, amiért nem edzhetett saját pályáján csapatával, a stadiont ugyanis a Diósgyőr együttese vette bortokába, ott játszották a bolgár Litex Lovecs elleni Európa Liga-selejtező visszavágóját.

“Szeretnénk győzelemmel rajtolni, bár az utolsó napok villanyfényes tréningjei hiányoznak” – mondta Csábi, aki korábban Egervári Sándor segítőjeként is dolgozott a válogatott mellett. “Sajnos rövid volt a felkészülési idő, érkezett nyolc új játékos is, akiket be kellett valahogy építeni, de úgy érzem, jó úton járunk és már a célegyenesben vagyunk. Szerencsére mindenki egészséges.”

A hazai játékosok között sokan vannak, akik korábban megfordultak Debrecenben, nekik minden bizonnyal pluszmotivációt jelent majd az összecsapás. Bajzát Péter, Huszák Tamás és Rezes László mellett most lett a Szpari játékosa Spitzmüller István és Szécsi Márk is, de a válogatott kerettag Balogh János kapus azt mondta, ha bármikor motivációra van szükség egy tétmeccs előtt, akkor már nagy a baj.

“Én minden meccsen a győzelemért lépek pályára, aki nem így gondolkodik, könnyen kikerülhet a kezdőcsapatból” – vélte. “Egy jól játszó Loki ellen már a pontszerzés is siker lenne, de ha úgy futballozunk, ahogy tudunk és szeretnénk, akkor nem kizárt a meglepetés” – tette hozzá.

A Debrecen győzelmére 1.53 az odds, a döntetlenre 3.75, míg a Nyíregyháza hazai sikerére 5.00 szorzóval lehet fogadni.

Nagy kérdés, a Loki edzője, Kondás Elemér pihenteti-e néhány kulcsemberét, hiszen az északír Cliftonville kiverését követően kedden már a fehérorosz BATE Boriszov ellen játszik fontos BL-selejtezőt. A felek az előző szezonban az osztálykülönbség ellenére négyszer is találkoztak (kétszer a Ligakupában, kétszer a Magyar Kupában), minden meccset a Debrecen nyert meg 3-0-ra, 2-0-ra, 3-1-re, 6-1-re.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply