Nem áll le a Swansea

2014. July 25. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Garry Monk
Újabb játékost igazolt a Swansea City, amely már hat labdarúgót szerződtetett a nyáron, ezúttal az ecuadori válogatottal mindhárom vb-meccsen pályára lépő Jefferson Montero kötelezte el magát a walesi klubhoz.

 

A Swansea City tulajdonosai komolyan gondolták, hogy a nyáron megerősítik a keretet, nap nap után érkeznek a bejelentések a friss igazolásokról. Szerdán Gylfi Sigurdsson leigazolását jelentette be a walesi egyesület, de csütörtökre is jutott új érkező.

A Swansea leszerződtette azt a Monterót, aki a világbajnokságon keltette fel az angol élvonalban szereplő klub figyelmét. A 24 éves labdarúgó az ecuadori válogatottban bizonyíthatott a brazíliai tornán, teljesítményével pedig meggyőzte a Swansea vezetőit, hogy megéri mexikói klubja által kért összeget. Montero a Morelia csapatát hagyta el az európai hívó szóra, és csütörtökön már együtt is edzett új társaival.

A hírek szerint a szélső négyéves szerződéssel kötelezte el magát a walesiekhez, az átigazolási összeget azonban nem hozták nyilvánosságra a felek. Montero nem először szerepel Európában, korábban a Villarrealnál próbált szerencsét, később a Levantét és a Betist erősítette kölcsönben.

Montero már a hatodik nyári igazolása a Swansea-nek, korábban Lukasz Fabianski, Bafetimbi Gomis, Stephen Kingsley, Marvin Emnes és a szerdán bemutatott Gylfi Sigurdsson csatlakozott Garry Monk keretéhez.

A Swansea az angol bajnokság szezonnyitóján a Manchester United otthonában lép pályára augusztus 16-án: a manchesteriek sikerének az oddsa 1.40, a döntetlenre 4.75, a cardiffiak győzelmére 7.00 a szorzó.

A két csapat az elmúlt szezonban háromszor is összemérte erejét, a bajnokságban mindkét meccset a Manchester United nyerte, míg az FA-kupából a Swansea jutott tovább.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply