Labdarúgó NB I – Továbbra is nyeretlen az újonc Eger

2012. August 11. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az újonc Eger a papírformának megfelelően vereséget szenvedett a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján.

Diósgyőri VTK-Egri FC 1-0 (0-0)

Miskolc, 7000 néző, V: Böcskei
gólszerző: Seydi (46.)
sárga lap: Tisza (54.), Abdouraman (65.), illetve Pavicevic (54.), Kovács G. (85.)

Diósgyőr:

Rybansky – Vági, Gal, Hanek, Gohér – Abdouraman, Elek (Gallardo, 77.) – Gosztonyi, Tisza (Fernando, 67.), Luque – Seydi (Bacsa, 82.)

Eger:

Sztankó – Preklet, Kovács G., Katona, Hamouz – Balog Zs. (Albert Á., 79.), Pavicevic – Koós (Farkas Á., 63.), Dobric, Piller (Pavlov, 58.) – Pisanjuk

Az első félidőben kevés labdarúgásra hasonlító elemet lehetett felfedezni a csapatok játékában. A DVTK kényelmes tempóban kísérletezett, az egriek erejét pedig felemésztette, hogy igyekeztek megtartani a megszerzett labdákat. Egyik kapu sem került veszélybe, igaz, az eső miatt csúszóssá vált talaj többször is megtréfálta a játékosokat.
A szünet után a DVTK első támadása góllal fejeződött be és ez lendületet adott a hazai együttesnek, amely folyamatosan támadott, helyzetek sorát dolgozta ki, kapufát lőtt, s ekkor már a játék valamennyi elemében ellenfele fölé kerekedett. Az egriek is igyekeztek, de a kapura teljesen veszélytelenek voltak, így pedig nem volt esélyük a pontszerzésre.

sho \ skt \ sgr

MTI 2012. augusztus 11., szombat 21:21

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply