Labdarúgó NB I – Nyert a Debrecen

2012. August 11. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A címvédő Debreceni VSC 2-1-re győzött szombaton a vendég Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.

DVSC-TEVA – Kecskeméti TE 2-1 (1-0)

Debrecen, 4500 néző, V: Farkas Á.
gólszerzők: Kulcsár (23.), Coulibaly (73.), illetve Vaskó (53.)
sárga lap: Nagy Z. (64.), Szakály P. (70.), illetve Sós (66.)

DVSC:

Verpecz – Nagy Z., Mészáros, Máté (Simac, a szünetben), Korhut – Kulcsár (Bódi, 54.), Varga J., Szakály P., Rezes (Ramos, 81.) – Sidibe, Coulibaly

Kecskemét:

Németh G. – Sós, Balogh B., Vaskó, Mohl – Bori, Farkas B. (Tölgyesi, 79.), Savic, Forró (Edison, 63.) – Litsingi, Jorginho

A találkozó előtt Debrecen első olimpiai bajnokát, a londoni játékok csütörtöki napján nyíltvízi úszásban aranyérmes Risztov Évát köszöntötte – egy csokor virággal és egy 25-ös számú debreceni mezzel – a hazai klubvezetés és a csapat.
Izgalommentesen telt el az első húsz perc, a kapuk nem forogtak veszélyben. A játékrész felénél Coulibaly remek passzát értékesítette közelről Kulcsár. A debreceni találat után valamivel élénkebbé vált az iram, de jelentősen nem változott a játék képe.
A Kecskemét Vaskó fejesével – nem érdemtelenül – egyenlített a második félidő elején. Kondás Elemér futballistái a szokásosnál halványabban játszottak, de mintegy negyedórával a vége előtt Coulibaly kihasznált egy védelmi hibát, s újra vezetéshez juttatta csapatát. Ezt követően is a Debrecen volt veszélyesebb, több gólt azonban nem szerzett. Közepes színvonalú és iramú összecsapáson az döntött, hogy a hazaiak többet tettek a győzelemért.

sho \ skt \ sgr

MTI 2012. augusztus 11., szombat 19:15

Related Articles

Leave a Reply