Labdarúgó NB I – Először nyert a szezonban a Ferencváros

2012. August 11. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Megszerezte első győzelmét a jelenlegi szezonban a Ferencváros: a zöld-fehérek hazai környezetben fölényes sikert arattak a mérkőzés nagy részében emberhátrányban futballozó Pápa felett a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján.

Ferencváros-Lombard Pápa Termál FC 4-1 (2-1)

Albert Stadion, 4000 néző, V: Németh Á.
gólszerzők: Józsi (6., 17. – utóbbit 11-esből), Klein (68.), Máté J. (73.), illetve Maróti (9.)
kiállítva: Rodenbücher (16.)
sárga lap: Grúz (10.), Klein (33.), illetve Rodenbücher (5., 16.), Szabó O. (42.)

Labdarúgó NB I - Ferencváros-Pápa

Budapest, 2012. augusztus 11.
A ferencvárosi Gyömbér Gábor (b) és a pápai Lazar Arszics (j) küzd a labdáért a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában, a Ferencváros – Lombard Pápa Termál FC mérkőzésen az Albert Flórián Stadionban 2012. augusztus 11-én.
MTI Fotó: Beliczay László

Ferencváros:

Jova – Grúz (Orosz, 80.), Klein, Sváb – Jovanovic, Gyömbér (Cukic, 70.), Böde, Józsi – Alempijevic, Máté J., Somalia (Gárdos, 83.)

Pápa:

Szűcs L. – Horváth L., Balogh B. (Tóth G., 76.), Rodenbücher, Németh M. – Quintero, Maróti, Arsic (Fellai, a szünetben), Szabó O. – Seye, Simon A. (Dóczi, 64.)

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a hazai csapat, amely már a 6. percben megszerezte a vezetést, igaz a vendégek három perccel később egyenlíteni tudtak. A már az 5. percben sárgát kapott pápai Rodenbücher azonban az első negyedóra végén a 16-oson belül szabálytalanul akadályozta Jovanovicot, majd addig reklamált a megítélt 11-es miatt, amíg a játékvezető másodszor is felmutatta neki a sárga lapot, s kiállította. Az ember- és gólhátrányba került Pápának láthatóan egy célja maradt: elkerülni a nagyobb arányú vereséget.
A második játékrészben a Ferencvárosnak sikerült egyértelműen ellenfele fölé kerekedni, s az utolsó 25 percben még kétszer bevennie a Pápa kapuját, így a végén fölényes sikert aratott a fővárosi alakulat.

sho \ skt \ sgr

MTI 2012. augusztus 11., szombat 22:58

Related Articles

Leave a Reply