Labdarúgó NB I – Megszerezte első pontját a Kaposvár

2013. August 16. Friday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az Újpest elleni hazai 2-2-es döntetlennel megszerezte első pontját a Kaposvár a labdarúgó OTP Bank Ligában, a negyedik forduló pénteki nyitómérkőzésén.

Eredmény:

Kaposvári Rákóczi FC – Újpest FC 2-2 (0-1)

  • Kaposvár, 2500 néző, v.: Szabó Zs.
  • gólszerző: Petrache (68.), Thiam (81.), illetve Vasiljevic (44., 11-esből), Lázár B. (87.)
  • sárga lap: Oláh (3.), Kovács O. (53.), Thiam (71.), Addo (85.), Vrucina (92.), illetve Litauszki (63.), Tchibuabua (75.)
Kaposvár:
  • Ranilovic – Okuka, Petrache, Kovács O., Jánvári – Babic (Thiam, a szünetben), Addo (Vrucina, 86.) – Pavlovic, Oláh, Balázs B. – Waltner (Markus, 72.)
Újpest:
  • Balajcza – Litauszki, Antón, Mihajlovic, Ligot – Balogh B. (Lázár B., 82.) Sankovic (Juanan, 62.), Tchibuabua, Vasiljevic, Simon K. – Ahjupera.

A három mérkőzés után pont nélkül álló kaposváriak az Újpest ellen szerették volna megkezdeni a felzárkózást a negyedik forduló nyitányán.

Az első félidőben több helyzetet alakítottak ki a házigazdák, a hajrában mégis a vendégek jutottak előnyhöz Vasiljevic büntetőből szerzett góljával. A térfélcsere után a kaposváriak ragadták magukhoz az irányítást, ennek következményeként pörgős, eseménydús küzdelmet láthattak a nézők. A somogyiak a 68. percben egyenlítettek Petrache fejesével, a hajrában pedig Thiam a vezető gólt is belőtte. A fővárosiak azonban Lázár B. találatával kiharcolták az egy pontot.

kf \ sgr \ spi \ bku

MTI 2013. augusztus 16., péntek 21:07

Related Articles

Leave a Reply