by

Hamburger SV vs. TSG 1899 Hoffenheim – 2013/08/17

2013. August 13. Tuesday in Német Bundesliga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Hamburger SV VS

Német Bundesliga

2013/08/17 15:30 (CET),

Imtech Arena

1899 Hoffenheim

1899 Hoffenheim

Kör: 2 Kör: 2
Utolsó eredmény: Teljesítmény: Utolsó eredmény:

Máris túlvannak a csapatok az első körön, ki sikerrel, ki kudarccal vette az első kanyart. Na de már közeledik a második kör, ami újabb lehetőséget ad a bizonyításra, az előre lépéshez.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.04 1 | 2.04 Winmasters X | 3.55 X | 3.55 Sportingbet 2 | 3.50 2 | 3.50 Unibet

Hamburger csapata alaposan meglepett bennünket az elmúlt mérkőzés során, ugyanis nem hittük, hogy Schalke otthonában ennyire fogja tudni állni a sarat. Ami igaz az igaz, ennyi gólra sem számítottunk… Mozgalmas volt a játék Gelsenkirchenben, hiszen valósággal potyogtak a gólok. A hazai csapat már a meccs második percében megszerezte a vezetést a Klaas Jan Huntelaart által érvényesített találattal. A Hamburger nem tétlenkedett ezek után, hiszen az első félidő végére nem hogy egyenlítettek, hanem átvették a vezetést a Schalketől (Rafael van der Vaart 12′, Maximilian Beister 24′). A hazaiak nem türhették ezt a helyzetet, s az első félidő hosszabításában egyenlítettek is Huntelaar találatával. Ennyi esemény, ennyi fordulat, és még csak az első félidőn voltak túl a csapatok. A vendégek a második félidőt megkezdve Lasse Sobiech fejesével 2:3-ra változtatták az eredményt. Teltek múltak a percek, s kezdtük azt hinni, hogy marad meglepetésünkre a Hamburger győzelem, de Jens Keller jó döntésének köszönhetően, miszerint Szalai Ádámot pályára állította az 58.-ik percben, s az ő találatával egyenlített a Schalke, és beállt a 3:3-as döntetlen végeredmény. Igazán szép játékot láttunk mindkét csapattól, s ha ezt a küzdést tudja hozni a Hamburger, akkor többre viszi az előző idénynél.

Hoffenheim az első kört hazai környezetben élvezhette, Nürnberg volt első ellenfele. Tulajdonképpen minden adott volt a sikeres végkimenetlhez számukra, hiszen hazai közönség előtt játszhattak, s a kellő jó indítás is megvolt, hiszen az első félidőt úgy zárták, hogy övék volt a vezetés (D. Abraham 34′). A helyzetüket tovább erősítették a második félidő megkezdése után, ugyanis az 51.-ik percben Modeste is szerzett egy gólt. Ezt követően nem figyeltek eléggé, elbizták magukat, s ennek köszönhetően tíz perc sem telt el, és egyenlített Nürnberg csapata. Na de arra legalább sikerült odafigyelniük, hogy az utolsó percekben ne kapjanak újabb találatot, s így 2:2-vel zárult az első forduló számukra. Kérdés, ha hazai pályán ennyire kicsúsztak a dolgok a kezükből, mit tudnak majd kezdeni Hamburger otthonában?!

Összegzés:

Az első körben látott küzdelem, és a haza pálya egyértelműen Hamburger győzelmet sugall, amit tovább erősít az előző találkozóik végkimenetele, ugyanis a statisztikai adatok azt mutatják, hogy Hamburger győzelem volt a gyakoribb.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Hamburger SV Győzelem | 2.04 Hamburger SV Győzelem | 2.04 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/08/13, 12:24

Related Articles

Leave a Reply