Labdarúgó NB I – Győri győzelem Siófokon

2012. August 19. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Fordulatos mérkőzésen nyert a Győr Siófokon, a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján.

FGSZ Siófok-Győri ETO FC 2-3 (1-1)

Siófok, 2000 néző, V: Fábián
gólszerzők: Dajic (2.), Nyári (87.), illetve Varga R. (22.), Kamber (56., 90.)
sárga lap: Kecskés (42.), Pál (61.), Molnár M. (81.), illetve Lang (58.), Svec (80.)

Siófok:

Szatmári – Kiss Zs., Nyári, Fehér, Fodor M. – Cokic (Pál, a szünetben), Kecskés, Egerszegi (Windecker, 65.), Sipos (Molnár M., 81.) – Kiss M. – Dajic

Győr:

Stevanovic – Svec, Lipták, Lang (Pátkai, 62.), Dinjar – Trajkovic, Strestik, Kamber – Koltai (Kronaveter, 74.), Dina, Varga R. (Andric, 85.)

Az első félidőben Lang hibáját kihasználva gyorsan vezetéshez jutott a Siófok, ám a folytatás egyértelmű győri fölényt hozott, ennek eredményeként Varga R. egyenlíteni tudott.
A második játékrészben is a vendégek akarata érvényesült, akik egy szabadrúgás utáni Kamber-góllal meg is fordították a mérkőzés állását. A hajrában a siófokiak jobb oldali szögletet követően egyenlítettek az ex-győri Nyári találatával, és már úgy tűnt, döntetlennel fejeződik be a mérkőzés, a Győr azonban a rendes játékidő utolsó percében harmadszor is betalált – Kamber labdája épphogy átcsorgott a gólvonalon -, ezzel megszerezte a három pontot.
A vendégcsapat, amely a mérkőzés nagy részében jobban futballozott, egymást követően ötödször nyert a balatoniak ellen élvonalbeli mérkőzésen.

sho \ sgr \ gry

MTI 2012. augusztus 18., szombat 22:51

Related Articles

Leave a Reply