Labdarúgó NB I – Coulibaly mesterhármasával fordított a Debrecen

2012. August 19. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A második félidőben kétgólos hátrányba került, végül mégis nyert Pécsen a címvédő Debrecen a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati második mérkőzésén.

PMFC-Matias – DVSC-TEVA 2-3 (0-0)

Pécs, 2500 néző, V: Andó-Szabó
gólszerzők: Okoronkwo (47.), Krejci (63.), illetve Coulibaly (70.-11-esből, 75., 79.)
sárga lap: Okoronkwo (40.), Akassou (62.), illetve Nagy Z. (43.), Rezes (44.), Bouadla (58.), Szakály P. (73.), Spitzmüller (90.)

Pécs:

Dibusz – Fodor, Krejci, Causic, Zeljkovic – Bodnár L. (Harsányi, 82.), Akassou, Wittrédi (Nagy O., 57.), Uzoma – Bajzát (Okoronkwo, 35.), Grumic

DVSC:

Poleksic – Nagy Z., Simac, Mészáros N., Korhut – Kulcsár T. (Bouadla, a szünetben), Ramos (Spitzmüller, 80.), Bódi (Sidibe, 57.), Szakály P., Rezes – Coulibaly

A mérkőzés előtt köszöntötték az Újmecsekaljai Stadionban Módos Pétert, a szigetváriak olimpiai bronzérmes kötöttfogású birkózóját. Elbert Gábor, a PMFC cégvezetője gratulált a kezdőkörben a baranyai sportolónak, aki később elvégezte a kezdőrúgást. Módos ezt megelőzően, kora délután már szülővárosában, Szigetváron is ünneplésben részesült, előbb a városházán fogadást adtak a tiszteletére, majd a helyi sportcsarnokban a szurkolók találkozhattak vele.
A mérkőzésen a jól küzdő, erőszakos Pécs meglepte az első félidőben a Debrecent, több helyzetet is kidolgozott, igaz, azokat akkor még kihagyta.
A szünet után a gyors két pécsi gól sem volt elég a hazai győzelemhez, mert 0-2-ről fordított a Debrecen. A hazai csapat nem érdemelt vereséget.

sho \ sgr \ slr \ blz

MTI 2012. augusztus 18., szombat 20:37

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply