Labdarúgó NB I – Döntetlen Szombathelyen

2012. August 19. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Haladás gól nélküli döntetlent játszott a vendég Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján. A szombathelyi gárda továbbra is veretlen a mostani szezonban.

Haladás Sopron Bank-Diósgyőri VTK 0-0

Szombathely, 5000 néző, v.: Kassai
sárga lap: Fehér Z. (44.), Nagy G. (86.), illetve Gosztonyi (21.), Vági (22.), Gohér (54.), Elek (64.), Seydi (74.), Abdouraman (91.)

Haladás:

Rózsa – Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Búrány (Kalász, 90.) – Rajos (Andorka, 55.), Iszlai, Nagy G., Radó, Halmosi – Kenesei (Ugrai, 77.)

Diósgyőr:

Rybansky – Vági, Gal, Hanek, Gohér – Gosztonyi (Gallardo, 62.), Abdouraman, Elek, Luque (Tisza, 65.) – Seydi (Bogáti, 76.), Bacsa

A DVTK kezdte jobban a mérkőzést, ám negyedóra elteltével a Haladás is aktivizálta magát, lendületes támadásai nyomán egyre több helyzet alakult ki Rybansky kapuja előtt. Lüktető volt a meccs, a nagy meleg ellenére élvezetes első 45 percet produkáltak a csapatok.
A szünet után is folytatódott a jó iramú játék, de szinte felbillent a pálya, akkora fölényben futballozott a Haladás. Ebben a periódusban azonban már kevesebb helyzetet alakítottak ki a zöld-fehérek, és miután ezek is kimaradtak, gól nélkül zárult az összecsapás.

sgr \ sho \ slr \ blz

MTI 2012. augusztus 18., szombat 16:04

Related Articles

Leave a Reply