Labdarúgó NB I – A Ferencváros elleni rangadón is nyert a Debrecen

2013. August 25. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Debrecen hazai környezetben 4-1-re nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának első vasárnapi rangadóján.

Kondás Elemér együttese ezzel sorozatban negyedik hazai bajnokiján tartotta otthon a három pontot, ráadásul ezeken a találkozókon 16 gólt szerzett.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

DVSC-TEVA – Ferencváros 4-1 (1-1)

  • Debrecen, 9000 néző, v.: Farkas Á.
  • gólszerzők: Bódi (9.), Volas (48., 61., a másodikat 11-esből), Szakály P. (93.), illetve Böde (36.)
  • sárga lap: Se. Bouadla (7.), Mészáros (65.), Máté (76.), Dombi (88.), illetve Jova (15.), Adams (60.), Besic (63.), Böde (90.)
Labdarúgó NB I - DVSC-TEVA - Ferencváros

Debrecen, 2013. augusztus 25.
A ferencvárosi Böde Dániel (b) és Vadnai Dániel (j), a Debrecen játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott DVSC-TEVA – Ferencváros mérkőzésen a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban 2013. augusztus 25-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Debrecen:
  • Verpecz – Nagy Z., Mészáros, Máté, Vadnai – Bódi (Trninic, 58.) , Zsidai, Szakály P., Se. Bouadla (Ferenczi J., 44.) – Kulcsár T., Volas (Dombi, 81.)
Ferencváros:
  • Jova – Gyömbér, Adams, Gerson, Jovanovic (Cukic, 70.) – Jenner, Besic, Holman (Ionescu, 76.), Józsi, Valpoort (Tuijp, 53.) – Böde

Remek hangulatban feszültek egymásnak a csapatok az ötödik forduló egyik slágermérkőzésén. Hamar előnybe kerültek a hazaiak, egy tetszetős akció végén Bódi lőtte Jova kapujába a labdát. A gól után feléledt a Ferencváros és a 36. percben a válogatott Böde szezonbeli első találatával – amelyet Máté szorításában szerzett – egyenlített.

Változatos második félidőt láthatott a szép számú publikum, bár nagy helyzetei a vendégeknek is adódtak, gólokat azonban csak a hajdúsági együttes szerzett. Volas kétszer, Szakály pedig egyszer volt eredményes, amivel eldöntötték a három pont sorsát. A rangadót az a csapat nyerte, amely pontosabb volt a befejezéseknél.

sgg \ scp \ pdm

MTI 2013. augusztus 25., vasárnap 18:30

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply