Kupagyőzelemmel búcsúzna Ibrahimovic

2016. May 21. Saturday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
A PSG szombaton az Olympique Marseille-jel küzd meg a Francia Kupa-döntőben, Zlatan Ibrahimovic utolsó mérkőzését játssza a párizsiaknál.

A svéd támadó 2012-ben igazolt a Milanból a PSG-hez, amely története legsikeresebb korszakát teljesítette az elmúlt négy évben. Az Ibrahimoviccsal felálló párizsi labdarúgócsapat zsinórban négyszer hódította el a francia bajnoki címet, emellett pedig szombaton megvédheti hazai triplázását, vagyis tavalyhoz hasonlóan mindhárom franciaországi trófeát bezsebelheti.

A PSG hatalmas előnnyel nyerte a Ligue 1 küzdelmeit, és már elhódította a Ligakupát is. Szombaton a Francia Kupa döntőjében az Olympique Marseille ellen begyűjtheti a harmadik idei trófeát, amely a svéd párizsi pályafutásának a végét is jelenti. Ibrahimovic a négy bajnoki címe mellé, háromszor nyerte meg a Ligakupát, és szombaton másodszor hódíthatja el a Francia Kupa-serleget.

“Megnyertük a pontvadászatot, de az már régen volt, most már nem foglalkozhatunk vele. Már a következő meccsre koncentrálunk, és meg is nézünk a Marseille utolsó meccseiből néhányat”- mondta Laurent Blanc, aki beszélt a sérültek állapotáról is a szezon utolsó meccse előtt.

Blaise Matuidi visszatérhet a kupadöntőn, térdsérülése már a múlté, ám Marco Verratti állapota nem javult eleget, az olasz lágyéksérüléssel bajlódik. Várhatóan nemcsak Ibrahimovic búcsúzik szombaton a PSG-től, hanem Gregory van der Wiel is, a védő a svéd csatárhoz hasonlóan négy év után hagyja el az egyesületet.

Az Olympique Marseille sikerére a szorzó 9.50, a döntetlenre 5.00, a PSG győzelmére 1.33.

A két csapat elmúlt tíz meccséből a legutóbbi kilencet a párizsi csapat nyerte meg.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply