Keylor Navas műtétre szorul

2016. June 7. Tuesday in Copa America, Hírek

Keylor Navas
A Costa Rica válogatottjának kapusa, Keylor Navas nem kerülheti el a műtétet, a Bajnokok Ligája-győztes kapus Achilles-inát kell megoperálni.

A ticók kapusa már évek óta bajlódik sérülésével, amellyel kapcsolatban már nem halogatható tovább a beavatkozás. Navas végigvédte a klubidényt, sőt, meghatározó tagja tudott lenni a BL-t nyerő madridi alakulatnak. A kapus kiválóan védett az Atletico Madrid elleni fináléban is, amelyet a királyiak végül tizenegyesekkel nyertek.

A 29 éves labdarúgónak az egyesülete után azonnal a válogatottban lett volna kötelezettsége, ám hétfőn kiderült, hogy a továbbiakban nem erősítheti a Copa Americán szereplő Costa Ricát. A közép-amerikai nemzet válogatottja szombaton mutatkozott be az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő sorozatban, már a Paraguay elleni gólnélküli döntetlen alkalmával sem tudott pályára lépni.

Hétfőn dőlt el, hogy Navas nem kerülheti el a műtétet, és ez egyben azt is jelenti, hogy számára véget ért a centenáriumi Copa. A játékost kedden Madridban műtik meg, és a tervek szerint néhány hét kihagyás után a királyiak felkészülésének elején visszatérhet. Navas tavaly hasonlóan járt, ugyanezzel a sérüléssel bajlódva 2015-ben az Arany Kupát volt kénytelen kihagyni.

Navas a sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a Valencia elleni bajnokit a La Liga hajrájában, de a legrangosabb európai kupasorozat fináléjában már újra vele kezdődött a királyiak kezdője.

Costa Rica következő meccsét a hazai pályán szereplő Egyesült Államok ellen vívja a 100. Copa Americán: a hazai válogatott sikerére a szorzó 1.80, a döntetlenre 3.30, a Costa Rica-iak győzelmére 5.25.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply