Két Keane is elhagyja a Manchester Unitedet

2013. November 29. Friday in Angol Championship, Hírek

Will Keane a Wigan Athleticben folytatja a szezont kölcsönben, míg Michael Keane a Derby County-t erősíti a következő hetekben.
Owen Coyle

Coyle gólokat vár Keane-től.

Az angol második vonalban szereplő Wigan Athletic hivatalosan is bejelentette, hogy kölcsönben megszerezte Will Keane-t a Manchester Unitedtől. A mindössze 20 éves támadó nemrég tért vissza hosszú kihagyás után, Keane 16 hónapig nem játszhatott egy makacs térdsérülés miatt. Az angol U21-es válogatott játékos ebben a szezonban sem jutott szóhoz a Manchester United felnőtt csapatában, bár már 2010-ben is edzett együtt Sir Alex Ferguson gárdájával, eddig egyszer lépett pályára még 2011-ben. Owen Coyle, a Wigan menedzsere örömét fejezte ki Keane leigazolása kapcsán, akitől gólokat várnak a másodosztályú gárdánál.

Egy másik Keane kölcsönadásáról is döntött a Manchester United, Michael Keane január 2-ig a Championshipben szereplő Derby County-t erősíti kölcsönben. Az angol U21-es válogatott hátvédje tavaly is kölcsönben töltött néhány hónapot, akkor a Leicester City-t erősítette a télen, amelyben 27 meccsen lépett pályára. Keane védő létére nyolc meccsen már három gólt szerzett Gareth Southgate utánpótlás-válogatottjában.

A két második vonalbeli gárda az angol másodosztály 17. fordulójában egymás ellen játszik, a Derby County hetedik, a Wigan Athletic tizenegyedik helyen várja a meccset. A vasárnapi találkozó előtt a Wigan sikerének az oddsa ,2.25 a döntetlenre 3.50, a Derby County győzelmére 3.40 a szorzó.

A két gárda legutóbb 2008-ban csapott össze egymással, akkor a Premier League-ben a Wigan hazai pályán és idegenben is megverte a Derby County-t.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply