Messi hazájában folytatja a rehabilitációt

2013. November 29. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi

A Barcelona labdarúgócsapatának tájékoztatása szerint az argentin labdarúgó felépülése megfelelő ütemben zajlik, Lionel Messi a közeljövőben Argentínában folytatja a regenerációt.

 

Lionel Messi november közepén, a Real Betis elleni bajnoki meccsen szenvedett combizom-szakadást, az előzetes hírek szerint hat-nyolc hetes kihagyás vár rá. Bár a játékos remélte, hogy előbb is visszatérhet, a hat cm-es szakadás miatt óvatosságra intették a katalán klub orvosai. A Barcelona csütörtöki tájékoztatása szerint Messi gyógykezelése megfelelő ütemben halad, a játékos állapota sokat javult az utóbbi időben, ezért a terveknek megfelelően Argentínába utazik, és hazájában folytatja a rehabilitációt.

A Barcelona tervei szerint a négyszeres aranylabdás támadó legkorábban január 12-én, az Atletico Madrid elleni bajnokin térhet vissza.

A Barcelona kedden Messi nélkül 2-1-re kikapott az Ajaxtól a Bajnokok Ligája H csoportjában, a már korábban továbbjutott együttes brazil sztárja, Neymar szerint a vereség az argentin hiányára is visszavezethető.

“Messi ennek a csapatnak az egyik sarokköve, nagyon jól tudjuk, hogy a jelenléte könnyen a mi oldalunkra dönthet el egy ilyen meccset. Nagyon bízom benne, hogy mielőbb felépül, és ismét a pályán segíthet minket” – mondta Neymar Messi sérülése kapcsán.

A Barcelona a spanyol bajnokság 15. fordulójában az Athletic Bilbao otthonába látogat: a baszk gárda sikerének az oddsa 5.00, a döntetlenre 4.20, a katalánok sikerére 1.60 a szorzó.

Az ötödik helyezett bilbaói gárda az előző körben 2-1-re nyert a Malaga otthonában, míg a listavezető és címvédő Barcelona 4-0-ra verte a Granadát.

Forrás: Unibet

Leave a Reply