Klopp még többet aknázna ki Mhitarjanból

2013. November 29. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Jurgen Klopp

A Borussia Dortmund vezetőedzője nagyon elégedett volt Henrih Mhitarjannal a Napoli meccs kapcsán, ugyanakkor reméli, hogy a közös munka még többet hoz majd ki az örmény játékosból.

 

A Borussia Dortmund három vereség után nyert ismét kedden, a Bajnokok Ligája egyik legnehezebb csoportjában a Napolit győzte le az elmúlt kiírás döntőse. Az olaszok elleni sikerrel Jürgen Klopp együttese fellépett az F csoport második helyére, a kilenc pontos németeket az Arsenal előzi három ponttal, míg a Napoli a dortmundiakkal azonos pontszámmal harmadik az utolsó forduló előtt.

Klopp a nápolyiak elleni győzelem után nagyon elégedett volt Mhitarjannal, aki végigjátszotta a meccset. A nyáron 27,5 millió euróért vásárolt labdarúgó eddig nem kápráztatta el a Borussia szurkolóit, de a vezetőedző szerint végre a várakozásoknak megfelelően szerepelt.

“Kivételes teljesítményt nyújtott, ez volt az eddigi legjobb meccse nálunk. Olyan játékos, aki tudásával meccset dönthet el, és még sokat fejlődhet.

Szerintem a beilleszkedése gyorsabb, mint a korábbi években érkező társaié volt” – dicsérte az örményt a Borussia Dortmund mestere.

A bajnokságban a Mainz vár Klopp csapatára szombaton, a Bundesliga 14. fordulója előtt a mainziak sikerének oddsa 5.00, a döntetlenre 4.33, a dortmundiak győzelmére 1.57 a szorzó.

A harmadik helyezett dortmundi alakulat elmúlt öt meccséből hármat megnyert, ám utóbbi két bajnokiján, a Wolfsburg, majd a Bayern München ellen vereséget szenvedett, míg a hetedik Mainz öt meccséből kettőt elvesztett, de hármat megnyert, legutóbb a Werder Brement győzte le idegenben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply