Két játékost igazolt a Haladás

2014. July 2. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tamas Artner
A 25 éves támadó középpályás, Nagy Olivér kétéves szerződést írt alá Szombathelyi Haladáshoz. Zamostny Balázs kölcsönben érkezett.

 

A pécsi nevelés, korábbi újpesti labdarúgót kivásárolta szerződéséből a szombathelyi csapat, mely 2014 telén járt volna le. Csertői Aurél, a paksiak szakvezetője nem tartott igény a játékosra, ezért jöhetett létre az egyezség a két klub között, mely folyományaként Nagy Olivér elkezdte a felkészülést újdonsült csapatában.

A középpályás tavaly nyáron került az atomvárosba, ahol 10 mérkőzésen kapott szerepet, ebből pedig hatszor volt kezdőjátékos, és egy gólt jegyzett az idényben. Tagja volt a prágai U19-es Európa Bajnokságon, és az egyiptomi U20-as világbajnokságon részt vett korosztályos magyar válogatottaknak.

További hír a nyugat-magyarországi egyesület háza tájáról, hogy az újpesti Zamostny Balázs is egy évig a Hali játékosa lesz kölcsönben.

“Nagy Olivér egy korábbi korosztályos válogatott középpályás, aki Pécsen nevelkedett, és néhány éve onnan került Újpestre. Az utóbbi időben ismét a PMFC-ben, majd Pakson szerepelt. Szélső támadóként vagy támadó középpályásként számolok vele. A múlt héten próbajátékon szereplő Zamostny Balázs is a Haladásban folytatja. Látszik rajta, hogy akar futballozni, motivált és úgy gondolom, hogy hasznára tud lenni a csapatunknak” – nyilatkozta Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője.

Szerdán Ausztriában lép pályára felkészülési mérkőzésen a Haladás az orosz Terek Grozny ellen, a találkozón debütálhat mindkét friss szerzemény.

Az oroszok sikerére 1.44 az odds, a döntetlenre 4.50, a Haladás győzelmére 5.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply