Belgiumban játszik felkészülési mérkőzést az Újpest

2014. July 2. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Szabolcs Balajcza
A hétfőn délelőtt elfoglalták Sint-Truiden-i szállásukat az Újpest FC labdarúgói, valamint a szakmai stáb tagjai. A kupagyőztes együttes a Mechelen elleni meccsel kezdi a felkészülésit találkozók sorát.

 

Harmadik alkalommal edzőtáboroznak a belgiumi városban a budapesti lilák, így a küldöttség egy része ismerősként lépett be az ideiglenes főhadiszállásra.

Az új igazolások mellett a csapattal utazott Belgiumba Nebojsa Koszovics is, aki tavasszal az Újpestet erősítette és lehetséges, hogy kölcsönjátékosként ezután is lila-fehérben folytatja majd, de egyelőre nem írta alá szerződését az újpestiekkel.

A kerettel tartott a 20 esztendős grúz csatár, Giorgi Kvilitaia, és a két hete a Megyeri úton készülő brazil hátvéd Laercio de Morais, őket Belgiumban is tesztelik az edzők. Egy 26 esztendős szerb játékos, Ivica Jovanovics is Balajczáékkal edz Belgiumban, amennyiben igényt tart rá a szakmai stáb, úgy leigazolhatja az egyesület. Mindkét csatár hazája első osztályából érkezett. Érdekesség, hogy Kvilitaia 2013 tavaszán a Győri ETO tagjaként magyar bajnoki aranyat nyert, míg Jovanovics 2006-ban Belgiumban debütált, a Lokeren színeiben.

Az Újpest FC edzőtáborozó kerete:

  • Kapusok: Banai Dávid, Balajcza Szabolcs, Marko Dmitrovics
  • Mezőnyjátékosok: Nagy János, Jonathan Heris, Litauszki Róbert, Darwin Andrade, Forró Gyula, Vadász Viktor, Nagy Gábor, Filip Sztaniszavljevics, Dusan Vasziljevics, Simon Krisztián, Balogh Balázs, Asmir Suljic, Jérémy Serwy, Kabát Péter, Bavon Tshibuabua, Aristote Mboma, Nebojsa Koszovics, Laercio da Morais, Giorgi Kvilitaia, Ivica Jovanovics

Az Újpest a Mechelen csapatával csap össze barátságos mérkőzésen, a hazaiak sikerére 1.40 a szorzó, a döntetlen oddsa 4.75, a lila sikerre 5.25szorzóval lehet fogadni.

A két csapat tavaly nyáron is megmérkőzött egymással felkészülési meccsen, akkor a Mechelen 2-0-ra győzött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply