Ausztriában edzőtáborozik a PMFC

2014. July 2. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Véber György
Kedd reggel indult útnak a nyáron edzőváltáson átesett PMFC csapata Ausztriába, ahol ötnapos edzőtáborozáson vesz részt a csapat.

A pécsiek a nyári felkészülés kezdete óta egy hétig készültek együtt, mielőtt útnak indultak a gyönyörű helyen elhelyezkedő Bad-Leonfelden irányába, ahol kiváló körülmények várták a csapatot.

A napi programban általában két edzés szerepel, de a kikapcsolódásra is időt szakítanak majd a labdarúgók. A tréningek mellett a PMFC célja, hogy a csapat összecsiszolódjon az újdonsült szakmai stábbal, és jauvljon a játékosok erőnléte. A vezetőedző és stábja nagy hangsúlyt kíván fektetni a taktikai elemek elsajátítására is.

Az edzőtáborra a csapattal tartott a frissen igazolt ex-paksi középpályás Heffler Norbert, és Vermes Krisztián is. A korábbi válogatott védő szerződtetéséről később döntenek a pécsiek. Nem utazott el Ausztriába a fiatal hálóőr, Helesfay Donát, aki sérülése miatt nem tarthatott társaival, valamint az U19-es válogatottal az Európa-bajnokságra készülő Kővári Róbert sem.

Szerdán, 18.30-as kezdéssel lép pályára a PMFC az osztrák másodosztályban Linz csapata ellen. Az osztrákok sikerére 2.25 az odds, míg a döntetlenre 3.60, a PMFC győzelmére 2.55 a szorzó.

Az ötnapos tábor utolsó napján is játszik mérkőzést a magyar csapat, a legutóbb az első osztályban hatodik helyen végzett SV Ried lesz az ellenfele a mecsekaljaiaknak, ezt követően hazafelé veszi az irányt az együttes. A további, hazai felkészülés során biztos, hogy a Kozármisleny és a Kaposvár is az edzőpartnerek között lesz, de további két felkészülési meccset terveznek még Véber Györgyék, akik három-négy játékossal még mindenképp meg szeretnék megerősíteni a keretet.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply