Diego Costa a Chelsea-ben folytatja

2014. July 2. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Diego Costa
A Chelsea bejelentette, hogy öt évre leszerződtette Diego Costát, akiért 44 millió euró fizetettt az Atletico Madridnak.

 

Diego Costa az elmúlt szezonban szárnyaló Atletico Madrid egyik legjobbja volt, a brazil születésű támadó 52 meccsen 36 gólt szerzett. A madridi gárda a csatár góljaival bajnoki címet szerzett és Bajnokok Ligája-döntőt játszott. Diego Costa iránt már a szezon során is több klub érdeklődött, de a játékos a világbajnokság végéig nem foglalkozott a jövőjével.

Azonban a vb nem tartott sokáig, és nem volt túl emlékezetes Diego Costa számára, a spanyol válogatottban szereplő támadó gól nélkül zárta a brazíliai tornát, amelyről már két meccs után kiesett a címvédő. Az Európába visszatérő támadó néhány nap alatt megegyezett a Chelsea-vel, amely kifizette a madridi szerződésben foglalt kivásárlási árat, vagyis 44 millió eurót áldozott érte.

“A Premier League-ben szerettem volna szerepelni, és a Chelsea az egyik legnagyszerűbb klub Angliában. Rengeteg tényező befolyásolta a döntésemet” – mondta Diego Costa a Chelsea-hez való igazolása kapcsán.

A támadó a hírek szerint ötéves szerződést írt alá a londoniakkal, és heti 194 ezer euró fog keresni. Diego Costa az elmúlt szezonban 36 góllal segítette a bajnoki címet szerző és Bajnokok Ligája-döntőben szereplő Atletico Madridot.

Arra, hogy a Chelsea nyeri az angol bajnokság következő kiírását, 2.87 az odds, míg a londoniak Bajnokok Ligája-sikerére 11.00 a szorzó. A Chelsea harmadik helyen zárta a Premier League elmúlt kiírását.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply