Kérdéses Ronaldo játéka USA ellen

2014. June 19. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

Cristiano Ronaldo
A portugálok sztárja kénytelen volt kihagyni egy edzést a németektől elszenvedett vereség után, a csapatorvos szerint egészségét kockáztatja, ha folytatja szereplését a vb-n.

 

Érthetően rendkívül csalódott volt a portugál csapat Németországtól elszenvedett, súlyos veresége után. Szövetségi kapitányuk, Paolo Bento nem csak játékosaiban, de a játékvezetésben is megtalálta a hibákat:

“Két dolog tűnt kétesnek számomra, és mindkettő döntő volt: a tizenegyes és Pepe kiállítása. Nem tudom, utóbbi nem a játékos előélete miatt volt-e. Nem mondom, hogy csak a bíró hibája a vereségünk, sokat hibáztunk. Nemcsak hátul, elöl is. Ki kell elemeznünk ezt a mérkőzést. Természetesen csalódottak vagyunk” – értékelt a portugálok szövetségi kapitánya.

Ha lehet, a súlyos vereségnél is rosszabb hír, hogy Cristiano Ronaldo térde továbbra sincs teljesen rendben. A támadó a vébé előtt is fájlalta már a lábát, a németek elleni meccs pedig a jelek szerint csak rontott a helyzeten.

Jose Carlos Noronha portugál csapatorvos így fogalmazott az edzés után: “Ha Ronaldo még egyszer pályára lép ezen a tornán, rámehet a karrierje!”

Az amerikaiak önbizalommal telve várják a portugálok elleni meccset, a korábbi német csatárklasszis Jürgen Klinsmann nem is álmodott jobb kezdésről, mint amit játékosai megvalósítottak Ghána ellen.

“Még Ghána egyenlítésekor is meg voltam győződve arról, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Olyan érzésem volt, hogy lehet még két-három lehetőség, és eggyel élnünk kell, ami meg is történt. Pontosan ilyen kezdést akartunk” – így Klinsmann.

A spanyol válogatott szerdai búcsúja után az Ibériai-félsziget másik válogatottja is elbúcsúzhat a tornától, amennyiben nem szedi össze magát az amerikaiak ellen.

Az Egyesült Államok vasárnapi sikerére 4.75 szorzóval lehet fogadni, a döntetlere 3.70, míg a portugál diadalra 1.83 odds mellett lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply