Kérdéses még Ibrahimovic párizsi jövője

2015. December 4. Friday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic szerződése nyáron lejár a Paris Saint-Germainnél, de egyelőre nem tárgyaltak még a felek a hosszabbításról.

Ibrahimovic már 34 éves, de továbbra is olyan intenzitással ontja a gólokat, mint pályafutása csúcsán. Az idény során 17 alkalommal lépett pályára a PSG színeiben, és 11-szer vette be az ellenfelek kapuját, ilyen mutató mellett nem csoda, hogy a párizsiak szívesen hosszabbítanának vele szerződést. Ez azonban már kizárólag Ibrahimovicon múlik, a veterán támadó pedig egyelőre kivár, és csak később dönt jövőjéről. Kérőkben nincs hiány, a hírek szerint több sztárklub is vinné, köztük a Chelsea és az Arsenal is. Vannak érdeklődők a Serie A-ból is, de a csatár menedzsere kijelentette, hogy Ibra nem kíván visszatérni az olasz élvonalba.

“Ibra jövője egy nagy kérdőjel számunkra. Ilyenkor egyetlen dolog számít, hogy mit akar a játékos, ezért őt kellene megkérdezni arról, hogy akar-e maradni. Még van időnk ezt az ügyet lezárni, de biztos vagyok benne, hogy az újságírók hamarabb tudni fogják, hogy mi lesz a sorsa, mint én” – mondta Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője.

Ibrahimovicot néhány héttel ezelőtt kérdezték meg, hogy mik a tervei Párizsban, de a csatár kitérő választ adott, és csak annyit árult el, hogy egyelőre nem tervezi a visszavonulást, mert még élvezi a játékot.

“Nem döntöttem még arról, hogy mi lesz az idény végeztével, fogalmam sincs arról, hogy hol folytatom. Még élvezem a játékot, ezért boldog vagyok, és amíg ez így lesz, addig folytatni fogom a futballt. Ha már nem érzem jól magam a pályán, és nem tudok megfelelő szinten teljesíteni, visszavonulok” – fogalmazott Ibra.

A francia bajnokságot egy lóhosszal vezető PSG pénteken az ötödik helyezett Nice otthonába látogat. A hazai győzelemre a szorzó 6.50, a döntetlenre 4.33, a párizsiak diadalára 1.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply