Morata meg kell őrizze a türelmét

2015. December 4. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Alvaro Morata
Alvaro Morata nem leplezte zaklatottságát amiatt, hogy Massimiliano Allegri vezetőedző nem számít rá a Juventus kezdőcsapatában.

A Juventus az utóbbi hetekben kezdi visszanyerni régi formáját, a Bajnokok Ligájában magabiztosan harcolta ki a továbbjutást, és a gyenge kezdést követően a Serie A-ban is szorgosan gyűjtögeti a pontokat, s már az 5. helyen áll a tabellán, nem sokkal lemaradva a dobogósoktól. Morata azonban nem vette ki a részét a látványos feltámadásból, aminek az volt az oka, hogy a vezetőedző az utóbbi időszakban nem számít a szolgálataira.

Míg a spanyol válogatott csatár az előző idényben 15 góljával kulcsszereplője volt a klub sikereinek, addig most formán kívül ücsörög a padon, miközben posztján Mario Mandzukic és Paulo Dybala is meggyőzően szerepelnek, és élvezik a szakmai stáb bizalmát.

Morata nehezen tudja leplezni csalódottságát, látja ezt Allegri is, aki a nyilvánosságot is felhasználva igyekezett türelemre inteni a frusztrált támadót.

“Morata nagyszerű képességű csatár, de most arra van szüksége, hogy megőrizze nyugodtságát. Sokat várok tőle, de ugyanez igaz a csapat többi tagjára is. Még nem döntöttem el, hogy őt játszatom-e a Lazio ellen pénteken, vagy Mandzukicot, esetleg Simone Zazát” – jelentette ki Allegri.

Az említett bajnokin a házigazda Lazio győzelmére 3.50 a szorzó, a döntetlenre 3.20, a Juventus újabb diadalára pedig 2.20.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply