Kellemetlen ellenfelet fogad a Diósgyőr

2014. August 17. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Szivics
A labdarúgó NB I 4. fordulójának záró mérkőzésén a Diósgyőri VTK a Kecskeméti TE csapatát fogadja. Tomiszlav Szivics, a hazaiak vezetőedzője győzelmet vár, de egyáltalán nem számít könnyű találkozóra.

 

Három bajnoki után a Diósgyőr együttese még veretlen, míg a Kecskemét minden összecsapásán vereséget szenvedett. Szivics ellek ellenére nem számít könnyű találkozóra, hiszen az előző szezonban az NB I-ben a felek mind a két alkalommal döntetlent játszottak egymással.

“Kellemetlen ellenfél vár ránk, mivel az előző kiírásban velük kétszer is döntetlent játszottunk” – mondta a szerb-magyar szakember a találkozót megelőzőt sajtótájékoztatón. “Tavaly azonban más a helyzet, most be kell bizonyítanunk, hogy az véletlenül fordult elő. Bunkerfocit fog játszani ellenfelünk, csak a kontrákra fog várni. Nekünk tehát az a dolgunk, hogy megbontsuk a védekezésüket minél hamarabb, aztán nem lehet gond. Muszáj, hogy kijöjjön a két csapat közti különbség, így nem is lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.”

Mindkét fél jól hangolt a bajnoki meccsre, hiszen a Kecskemét 8-0-ra nyert a Nyíradony vendégeként a Magyar Kupában, míg a borsodiak Angyalföldön diadalmaskodtak 4-0-ra. A DVTK legutóbbi két tétmeccsén hét gólt szerzett, bár a Szombathelyi Haladás elleni diadal alkalmával (3-0) a vasi védők kétszer is saját kapujukba lőttek.

A Kecskemét egy 1-3-mal kezdte a szezont a Ferencváros ellen, majd szintén otthon kapott ki a Haladástól egy góllal, majd a Lombard Pápa győzte le 3-2-re. Diósgyőrben a KTE eddig ötször szerepelt bajnokin, egy győzelem és egy döntetlen mellett azonban már három alkalommal is vereséget szenvedett.

A Diósgyőri VTK győzelmét 1.53 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a vendég Kecskeméti TE sikerére pedig 5.25 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply