Lavezzi a Milan és a Juventus között választhat

2014. August 17. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Ezequiel Lavezzi
Egyre valószínűbb, hogy Ezequiel Lavezzi elhagyja a Paris Saint-Germain csapatát, és tervei szerint Olaszországban fog szerepelni.

 

Lavezzi a Napoliban kezdte európai karrierjét, összesen öt szezont töltött a dél-olasz klubban. Az argentin támadó remek teljesítmény nyújtott Olaszországban, 2012-ben le is csapott rá a PSG. A párizsiak 26 millió euróért igazolták a csatárt, aki négyéves szerződést írt alá, ám a jelek szerint nem tölti ki kontraktusát.

A francia bajnokcsapat mindenképpen szeretné megtartani Lavezzit, ám az elmúlt hetekben nem tudtak megegyezni a folytatásról, a játékos nem fogadta el a PSG szerződéshosszabbítási ajánlatát. A távozásáról szóló pletykákat erősíti, hogy Laurent Blanc kihagyta az argentin labdarúgót a szombati, Bastia elleni meccs kezdőjéből.

A francia sajtó szerint Lavezzit két olasz klub is szívesen látná soraiban, a Milan és a Juventus is vizsgálja a lehetőségét a támadó megszerzésének. Nem is elsősorban a játékos átigazolási díja okozza a problémát az olaszoknak, sokkal inkább Lavezzi bére. Az argentin 4,5 millió eurós fizetési igénnyel keres klubot, ez mindkét olasz együttesnek magas, a Milanban a legjobban kereső játékos lehetne, ha megkapná a kért összeget. Éppen ezért a Milan és a Juventus is szeretné előbb kölcsönben megszerezni Lavezzit, és csak egy év után dönteni a végleges leigazolásáról.

A Milan rangadóval kezdi az olasz bajnokságot, az első fordulóban Filippo Inzaghi együttese a Laziót látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.90, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 4.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply