Győr-Fradi rangadó az NB I-ben

2014. August 17. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Horváth Ferenc
A labdarúgó NB I zöld-fehér rangadóján a Győri ETO FC a Ferencvárost fogadja vasárnap, ez lesz az első hazai rangadója Horváth Ferencnek a győriek kispadján.

 

A Győr és a Ferencváros sem úgy kezdte a bajnokságot, ahogy szerette volna, a győrieknek például három forduló után már két vereségük is van, a Pakstól és a Videotontól is kikaptak, míg a Fradi egy győzelemmel és egy vereséggel áll, mivel a Chelsea elleni stadionavató meccs miatt csak két bajnokit játszott eddig.

A Győr vezetőedzője, Horváth Ferenc eddig a Ferencváros, a Videoton és a Debrecen elleni rangadókon is irányíthatta a Győrt, de mindegyik meccs idegenben volt, ez lesz az első rangadója az ETO-parkban.

“Ez a mérkőzés személy szerint nekem is fontos lesz, mert ez lesz az első rangadóm ebben a stadionban. Nagyon sokat lendítene a csapaton, ha itt nyerni tudnánk, és erre is fogunk készülni. Amin változtatni kell, azt megbeszéltük, kielemeztük, remélem, hogy azon tudunk is változtatni, de a szerencse is jó lenne, ha mellénk pártolna, sokat dolgozunk érte, hogy ez így legyen” – fogalmazott a játékosként a Fradiban is megfordult szakember.

A győriekkel kapcsolatos hír, hogy két-három hét múlva valószínűleg visszatérhet a sérülésből lábadozó Leandro Martínez és Marek Strestík. Előbbi játékos még az előző szezonban, utóbbi pedig a felkészülési időszakban sérült meg. Az olasz csatár a társaival készül, és a 6. fordulóban a Dunaújváros ellen már talán számíthat a játékára Horváth Ferenc. Ugyanez elmondható Strestíkről is, aki már szintén az első csapat tréningjeit látogatja, Marián Had viszont továbbra is rehabilitációs edzéseken vesz részt.

A hazai pályán játszó Győr győzelmére 2.10, a döntetlenre 3.40, a Ferencváros sikerére pedig 3.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply