Kecskeméten elégedettek a felkészülés első szakaszával

2014. July 9. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Kecskemét labdarúgócsapata nagy reményekkel kezdte a 2014/15-ös idényre való felkészülést, az új edző elégedett az eddig látottakkal.

Generic

Bekő Balázs vezetőedző máris elégedett a felkészüléseken tapasztaltakkal és bizakodik a folytatást illetően: “A munka közepén tartunk, nem volt teljesen ideális számunkra, hogy máris a CFR Kolozsvárral kellett megmérkőznünk, mégis azt mondom, fontos volt, mert ilyen nívós együttessel nem mindig van lehetőség találkozni. Nem kell azonban megijedni, az ilyen meccsek csak a hasznunkra válhatnak, ezért is vállaltuk be.

Örülök, hogy a szurkolóink is ilyen szép számban kilátogattak, pláne így a világbajnokság végéhez közeledve. Aki látta a találkozót, az egy olyan csapat épülését figyelhette meg, melyben egyre több fiatal bontogatja a szárnyait, és ráadásul ezt egyre markánsabban teszik. Mellettük továbbra is adott egy gerinc, melyre már tavaly is építhettünk, ezt az elegyet kell jól mixelnünk. A játék sebességével, ritmusával voltam elégedett, mert magasabb tempóban kellett futballoznunk, mint amihez alapvetően hozzá vagyunk szokva, de fejlődni csak így lehet. Ebből adódóan voltak azért technikai hibák, rossz passzok, illetve egy az egy elleni játékokban is kell még fejlődnünk. A cél természetesen az, hogy minél inkább az előre passzokat erőltessük, minél gyorsabban és pontosabban játszunk, ebbe még csúszhatnak az elején hibák. Összességében azonban pozitív visszajelzést kaptam az eddig elvégzett munkáról.”

A tréner, Bekő Balázs a keddi két edzésen kívül, szerda is tervez egy foglalkozást, majd délután egy edzőmeccs következik az NB II-es Balmazújváros ellen. Továbbra is a csapattal edz Sztojan Pilipovics, valamint Kovács Ádám és Kuti Krisztián is, akik Debrecenből érkezhetnek. További hír, miszerint Patvaros Zsolt és Gyagya Attila kisebb sérülés miatt hiányzott a kolozsváriak ellen, Varga Róbertnek az edzőmeccsen szakadt fel a bőr a sarkán.

A Kecskemét lesz a Balmazújváros következő ellenfele, a lilák győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.33, míg a balmaziak sikerének 6.00 szorzója.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply