Kabátot megműtötték

2014. September 9. Tuesday in Hírek, Magyar kupa

Kabát Péter
Kedden folytatódnak a labdarúgó Magyar Kupa küzdelmei, a második fordulóban a Puskás Akadémia Orosházára látogat, a Budapest Honvéd Felsőtárkányban vendégszerepel, az Újpest pedig Himesházára utazik.

 

A kispestiek a 32 közé jutásért 2-0-ra nyertek Csornán, most pedig ahhoz a Felsőtárkányhoz látogatnak, amely még soha nem játszott fővárosi NB I-es csapattal. A Heves megyei együttes az NB II Keleti csoportjában szerepel, ahol négy forduló után két győzelemmel, valamint egy-egy döntetlennel és vereséggel az ötödik helyen áll, a Magyar Kupa előző fordulójában pedig nagy meglepetésre az NB I-es Paksot búcsúztatta. A Felsőtárkány csapatából azóta öten is távoztak. A hazaiak győzelmére 6.00 az odds, a döntetlenre 4.33, a Honvéd sikerére pedig 1.40 a szorzó.

Az Újpest a Baranyai megyei harmadosztályban szereplő Himesháza vendége lesz. A Baranya megyei gárda az előző szezonban 20 győzelemmel, 3 döntetlennel és mindössze 1 vereséggel bajnok lett a Megye IV. osztályban, így került fel a Megye III-ba. Az MK első körében a Himesháza 2-1-re verte a Csács-Nemesapáti együttesét, míg az Újpest Budaörsön nyert 3-1-re.

Az újpestieknél egészen biztosan nem játszhat Kabát Péter, akit megműtöttek. A veterán csatár abban bízik, hogy négy-hat hét alatt felépül és a Nyíregyháza elleni bajnokin már játszhat. “A műtét jól sikerült, eltávolították a cisztát és azt mondták, hogy most már rendben van a lábam” – mondta Kabát, akit másnap haza is engednek a kórházból. Kedden bemutatkozhat viszont lila-fehérben a nigériai támadó, Kim Ojo.

A Himesháza győzelmére 10.00 az odds, a döntetlenre 6.50, az Újpest sikerére pedig 1.16 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply