Jones nem játszhat a németek ellen

2013. November 17. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Phil Jones

Ágyéksérülés miatt Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem számíthat Phil Jonesra. A Manchester United védőjét a Chile elleni felkészülési mérkőzés 57. percében kellett lecserélni.

 

Jones Gary Cahill-lel az oldalán alkotta a “háromoroszlánosok” védelmének a közepét, de nem tudott végig a pályán maradni, mert a találkozó alatt megsérült, melyet egyébként a dél-amerikaiak Alexis Sánchez duplájának köszönhetően 2-0-ra megnyertek a Wembleyben. Jones már vissza is tért a “vörös ördögökhöz”, aminek értelmében kihagyja a Németország elleni meccset.

A 19 éves játékos még nem rendelkezik sok felnőtt válogatottsággal, de a Unitedben hétről hétre bizonyítja magabiztosságát, hiszen a manchesterieknél, ha egészséges, alapembernek számít.

Hodgson reméli, hogy Steven Gerrard mellett Daniel Sturridge, Rickie Lambert és Kyle Walker fel fog épülni kisebb sérüléséből. A liverpooli duó remekül teljesít a bajnokságban, míg Lambert és Walker eddig nem vallottak szégyent a nemzeti csapatnál, amikor lehetőséget kaptak a kapitánytól.

Joachim Löw Mesut Özilnek nem fog sok lehetőséget adni, hiszen az Arsenal középpályásának kvalitásaival tisztában van, ezért inkább kísérletezni szeretne. Özil ettől függetlenül ott van a keretben, ahogy most már Per Mertesacker is – az “ágyúsok” védője az olaszok elleni 1-1-es döntetlent kényszerült kihagyni.

Anglia egy év után szenvedett ismét vereséget, és 1998 óta nem fordult elő az, hogy a szigetlakók egymást követő két meccsen is kikapjanak. Márpedig a németek ellen fegyelmezettnek kell lenniük, hiszen Löw legénysége az egyik legjobb futballt játssza, ehhez pedig a gyors és technikás futballisták is adottak.

Anglia győzelmét 3.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a vendégek sikerére pedig 2.25 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply