A United ragaszkodik Hernandezhez

2013. November 17. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Javier Hernandez

Egyre többet olvasni arról, hogy az angol Premier League-ben szereplő Manchester United elveszítheti mexikói válogatott támadóját, Javier Hernandezt. A 25 éves tehetség Robin van Persie és Wayne Rooney mögött kevés percet tölt a pályán, ami aggasztja.

 

Ennek már több alkalommal is hangot adott Hernandez, és a brit sajtóban már több nagycsapat érdeklődéséről is hallani lehetett: a Tottenham Hotspur és az Arsenal mellett a török Galatasaray együttesével is összeboronálták már. A “vörös ördögöket” azonban nem könnyű elhagyni, ezt Rene Meulensteen, az együttes korábbi edzője mondta.

“Ha Hernandez abba a korba lép, hogy elkezd gondolkodni a váltáson a több játéklehetőség reményében, akkor nem elképzelhetetlen, hogy egy másik, szintén a Premier League-ben szereplő nagycsapat hívó szavának igent mondana, ugyanakkor a Unitedot elhagyni nem egy egyszerű dolog” – vélekedett a szakember.

A Goal.com információi szerint a “vörös ördögök” vezetősége egy új szerződést szeretne kínálni a csatárnak, sokkal jobb feltételekkel. Chicharito jelenleg 60 ezer angol fontot keres hetente, de a klub még ezt is megemelné, valamint egyúttal meg is hosszabbítaná a két év múlva lejáró kontraktusát.

A nyáron a spanyol La Ligában szereplő Valencia megkereste Herndandezt és ügynökét, de a csatár nem akart váltani, hiszen nagyon motiváltnak érezte magát.

Az idei szezon első két bajnoki fordulóját sérülés miatt ki kellett hagynia, azóta is csak négy alkalommal játszott, 111 perc alatt egy gólt lőtt. A Bajnokok Ligájában valamivel többet játszott, de gólt nem szerzett, míg a Ligakupában a Liverpoolnak egyszer, a Norwich Citynek pedig kétszer köszönt be.

Jövő hét vasárnap a Cardiff Cityhez látogat a címvédő. A hazaiak sikerére 6.50 az odds, míg a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére pedig 1.57 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply