Javíthat az FTC a Ligakupában

2015. May 12. Tuesday in Egyéb, Hírek

141013-soccer-ferencvaros-emirdilaver-496x286
A Ferencvárosi TC kedden délután a Budapest Honvédot fogadja a labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. A hazaiak új stadionjukban még nem kaptak ki, míg a vendégek kezdenek egyre jobb formába lendülni.

Amíg a Ferencváros a bajnokságban és a Ligakupában, valamint a Magyar Kupában is jól teljesít, addig a Honvéd a bajnokságban szenved, az MK-ból októberben éppen a Fradi ejtette ki, viszont a Ligakupában továbbra is talpon van. Egyértelmű, hogy a hazaiak számítanak majd az elődöntő első felvonásának az esélyeseinek, hiszen új stadionjukban még nem szenvedtek vereséget, de október óta tétmeccset sem veszítettek.

A statisztikát csak az rondítja egy kicsit, hogy Thomas Doll legénysége a legutóbbi három meccsén egyaránt döntetlent ért el: 1-1 a Szolnoki MÁV-val az MK-ban Budapesten, 2-2 bajnokin a Pécsi MFC otthonában, majd 1-1 az NB I címvédőjével, a Debreceni VSC-vel, ugyancsak odahaza. Bár utóbbi meccsen a hajdúságiak az utolsó percben tudtak egyenlíteni, Doll szerint legénysége győzelmet érdemelt volna.

“Az egyetlen szemrehányás, amit el kell fogadnunk, hogy nem lőttünk még egy gólt” – idézi a fradi.hu a német szakembert. “Úgy gondolom, hogy megérdemeltük volna ma a győzelmet. A csapat rengeteget futott, sokat tett azért, hogy megnyerje a mérkőzést, a végén mégsem örülhetett felhőtlenül, mert elmaradt a győzelem.”

A Honvéd az elmúlt hetekben magára talált, hiszen már nem fenyegeti annyira a kiesés veszélye, bár még nem nyugodhatnak meg a kispestiek. Az azonban mindenképpen dicséretes, hogy az együttes a legutóbbi tíz tétmeccsén csak egyszer kapott ki.

A Ferencvárosi TC győzelmét 2/5 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 7/2, a vendég Budapest Honvéd sikerére pedig 11/2 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply