Japán sima győzelemmel kezdett

2015. January 13. Tuesday in Egyéb, Hírek

Yoichiro Kakitani
Az Ázsia-kupa címvédője 4-0-ra verte Palesztinát az első fordulóban, Javier Aguirre ennek ellenére nem teljesen elégedett.

 

A japán válogatott Európában légióskodó kontingense döntötte el az Ázsia Kupa D csoportjában a Palesztina elleni találkozót, Endo Jaszuhito vezető gólja után a Mainzot erősítő Okazaki Sindzsi, a Milanban szereplő Honda Keiszuke, és a Southamptonban remeklő Josida Maja is betalált, Aguirre csapata így sima, 4-0-s sikerrel kezdte a tornát.

A meggyőző győzelem ellenére a kapitány nem volt maradéktalanul elégedett, reményei szerint a csapat minden tagja már a meccs lefújása után a következő ellenfélre kezdett koncentrálni.

“Az első meccs nagyon fontos egy ilyen tornán, mondtam a játékosaimnak, hogy tiszteljék az ellenfelet. Követtünk el néhány hibát, de elégedett voltam a csapat intenzitásával. Azonban nem a számok alapján akarom megítélni a teljesítményünket, sokkal inkább a pályán mutatott teljesítmény alapján. A következő meccsen Irak vár ránk, azon a meccsen ugyanolyan fontos lesz megszerezni a három pontot” – jelentette ki Aguirre.

A csoport másik találkozó Irak nagy csatában 1-0-ra verte Jordániát.

“Tudtuk, hogy nehéz összecsapás vár ránk, az első mindig nehéz. Tisztában vagyunk a helyzettel, ami Palesztinában van, ezért is volt olyan megtisztelő ellenük pályára lépni” – ezt már a japánok kapusa, Kavasima Ejdzsi nyilatkozta a győzelem után.

A csoport második fordulójában Japán Irak ellen lép pályára az Ausztráliában zajló tornán: az irakiak sikerének az oddsa 12.00, a döntetlenre 5.50, a japánok győzelmére 1.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply