Idősebbek ellen játszik az U19-es válogatott

2014. May 27. Tuesday in Egyéb, Hírek

A hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar U19-es válogatott utolsó tavaszi felkészülési meccsét játssza kedden.
Mészöly Géza

Mészöly Géza örül, hogy idősebbekkel meccselhet csapata.

A Mészöly Géza vezette U19-es válogatott az elmúlt egy évben a magyarországi Európa-bajnokságra készült. Idén eddig hat felkészülési meccset játszott a csapat, a ciprusiakat és a finneket kétszer is sikerült legyőzni, majd a törököket 5-2-re, az ukránokat 4-1-re verte az együttes.

A következő ellenfél az angol C válogatott lesz, amely olyan U23-as korosztályú labdarúgókat foglalkoztat, akik nem rendelkeznek profi szerződéssel. Ez azt jelenti, hogy a vendégek az angol ötödsztályban edződnek, de többüknek is jó esélyük van arra, hogy hamarosan egy magasabb osztályú együtteshez szerződjenek.

Az angolok hétvégén Szlovákiában léptek pályára a hazaiak U23-as válogatottja ellen, és egy hajrában kapott góllal 1-0-ás vereséget szenvedtek.

“A felkészülés hajrájához közeledve szerettük volna kipróbálni magunkat egy fizikálisan erős, kimondottan agresszív futballt játszó rivális ellen, ezért örülök, hogy sikerült lekötni az angolok elleni összecsapást” – mondta a mérkőzésről Mészöly Géza szövetségi edző.

“Bár az angolok játékosai nem a legmagasabb osztályokban szerepelnek, összeszokott válogatottat alkotnak, nagyon nehéz dolgunk lesz ellenük. Ez lesz a tavaszi felkészülésünk utolsó meccse, ezt követően június második felében találkozunk újra, akkor már tényleg az utolsó csiszolások következnek a játékunkban. Bízom benne, hogy hasonlóan eredményesek leszünk, mint az előző meccseinken” – tette hozzá a szakember.

A magyar válogatott alapcsapatából Németh Márió sérülés miatt nem lehet ott a meccsen, visszatér azonban betegsége után Hrabina Alex, valamint a bokasérüléséből felépült Lorentz Márton.

A magyar válogatott győzelmére 4.00 az odds, a döntetlenre 3.75, az angolok diadalára 1.66 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply