Podolski maradna Londonban

2014. May 27. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Lukas Podolski
Lukas Podolski nem futott ugyan kiemelkedő szezont az ágyúsoknál, de bízik benne, hogy a következő idényben számít rá az Arsenal szakmai stábja.

 

Az Arsenal nemrégiben véget vetett több mint kilenc éve tartó trófeaínségnek, és az FA-kupa megnyerésével sikerült szép ajándékkal kedveskedni a szurkolóknak. Sokan úgy vélik, hogy a kupa elhódításával nagy teher esett le a játékosok és a szakmai stáb válláról, és a következő idényben sokkal felszabadultabban játszik majd a csapat.

A következő szezonban is az együttes tagja szeretne maradni Podolski is, akivel kapcsolatban napvilágot láttak különfél találgatások, hogy hová igazolhat a nyáron. A pletykák egyik oka, hogy a német csatár csak a bajnoki meccsek felén lépett pályára a nemrég véget ért idényben, ennek azonban nem formahanyatlás volt az oka, hanem egy hosszabb sérülés. Podolski bízik benne, hogy ősztől újra alapembere lehet majd az ágyúsoknak.

“A jelenlegi állás szerint az Arsenal játékosa vagyok, és ez nem is fog változni. Jó döntést hoztam, mikor Londonba igazoltan, egy nagy klubnál szerepelhetek a világ legerősebb bajnokságában. Jól érzem magam a városban, a klubnál és a csapatban, az elmúlt két év nagyszerűen alakult, és ha a sérülésem miatt nincs az öt hónapos kihagyás, még jobb szezonom lett volna” – jelentette ki Podolski.

A német focista hozzátette: nincs miért a távozáson gondolkodnia, hiszen állandó kezdő volt, lőtt nyolc gólt, adott négy gólpasszt, nem kell szégyenkeznie.

A 28 éves csatár a német válogatott vb-keretébe is meghívást kapott, így ott lehet a Portugália, a Ghána és az Egyesült Államok elleni csoportmeccseken a pályán. Arra, hogy a németek megnyerik a G csoportot, 1.50 az odds, míg a nyolcaddöntőbe jutásukra 1.11 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply