Ibrahimovic nélkül állna élre a PSG

2014. December 3. Wednesday in Egyéb, Hírek

Zlatan Ibrahimovic
Szerda este a Lille otthonában, Zlatan Ibrahimovic nélkül lép pályára a Paris Saint-Germain a francia Ligue 1 16. fordulójában. A vendégek egy győzelem esetén megelőznék az éllovas Olympique Marseille-t.

 

Kedd este a listavezető marseille-iek csak 1-1-es döntetlent tudtak játszani a Lorient vendégeként, így csak két ponttal vezet a PSG előtt. A fővárosiak az idén igencsak gyenge formát mutató Lille otthonából hozhatják el a három pontot, viszont ezt sztárcsatáruk, Ibrahimovic nélkül kell elérniük. A svéd azért nem fog játszani, mert Laurent Blanc vezetőedző pihentetni szeretné – a center több hétig sérült volt, majd zsinórban négy tétmeccset játszott egymás után.

Újra játékra jelentkezik azonban Marco Verratti. Az olasz középpályásra három hétig nem számíthatott Blanc sérülés miatt, viszont könnyen elképzelhető, hogy rögtön a kezdőben találja magát, mert a PSG-edző nem teljesen elégedett a csapat “motorjaival”.

“A játék szíve nagyon fontos egy mérkőzésen, ez pedig a középpálya” – mondta Blanc. “Idén sokkal kevésbé vagyunk dominánsak ebben a pozícióban, mint tavaly. Marco ismét edzésbe állt, két napja a társakkal gyakorol. Óvatosnak kell lennie, mivel még nagyon fiatal, de teljesen egészséges. Ha kilencven percet még nem is képes végigjátszani, bevethető.”

Bár a Lille már tíz meccs óta nem tudott nyerni, Blanc szerint nagy hiba lenne játékosaitól, ha félvállról vennék a mérkőzést. A szakember elmondta, tisztelik az ellenfelet, ahogy mindenki mást, függetlenül attól, hogy az jelenleg milyen helyzetben is van.

A Lille győzelmére 5.00 az odds, míg a döntetlent 3.40, a vendég Paris Saint-Germain sikerét pedig 1.75 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply