Martinez még vár középpályása bevetésével

2014. December 3. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

James McCarthy
Egyelőre nem szeretné pályára küldeni csapata egyik legjobbját Roberto Martinez, az angol Everton menedzsere – a szakember szeretné, ha James McCarthy teljesen felépülne sérüléséből.

 

Az ír válogatott középpályás fontos szerepet tölt be a csapatnál, és mivel közeledik a sűrű téli időszak, Martineznek nagy szüksége lenne McCarthyra. Ennek fényében az egykori Wigan-futballista minden bizonnyal ki fogja hagyni csapata szerdai, Hull City elleni bajnokiját.

“Az elmúlt napokban szép fejlődést tapasztaltunk az állapotát illetően, de nem hinném, hogy készen áll arra, hogy szerdán játsszon” – mondta a spanyol szakember kedden. “Nincs nagy gondja, viszont már a gyökerénél szeretnénk megoldani a problémát, mivel decemberben és januárban rengeteg mérkőzésünk lesz. Meg kell találnunk számára a legmegfelelőbb formulát, valamint a legjobb edzésmódszereket. Sok meccs van a lábában, jó formában is játszik, így oda kell figyelnünk arra, hogy ne veszítsük el hosszú időre.”

Az Everton a hétvégén bajnoki rangadót veszített, a Tottenham Hotspur vendégeként kapott ki 1-0-ra, míg szerdai ellenfele, a Hull a legutóbbi hat fordulóban csak két pontot szerzett, ráadásul most már zsinórban négy veresége van.

Mindkét oldalon lesznek hiányzók, de főleg Martineznek vannak gondjai, hiszen egy fél kezdőcsapatra nem számíthat: McCarthy mellett többek között Steven Naismith és John Stones is maródi, míg a Hullnál Gaston Ramirez eltiltás miatt, Robert Snodgrass pedig sérülés miatt nem léphet pályára.

Az Everton győzelmére 1.53 az odds, míg a döntetlent 4.33, a vendég Hull City sikerét pedig 7.00 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply