Gerrard még nem döntött

2014. December 3. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Steven Gerrard
A Liverpool kedden Steven Gerrard góljával nyert a Leicester otthonában, a veterán csapatkapitány szerződése a nyáron lejár, még nem tudja, hol folytatja a pályafutását.

 

A Liverpool az angol labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában javítani tudott gyenge idei mérlegén, Brendan Rodgers együttese az újonc Leicester City vendégeként szerezte meg a három pontot. A liverpooliak egy öngóllal még hátrányba kerültek, de Adam Lallana, Steven Gerrard és Jordan Henderson találataival fordítani tudtak, és végül 3-1-re nyertek.

A második gólt szerző csapatkapitány jövője nagyon foglalkoztatja a szigetországi közvéleményt, tekintve, hogy szerződése a nyáron lejár. A hírek szerint a klub már ajánlatot tett neki a folytatást illetően, de Gerrard még nem döntött.

“Akkor fogok dönteni, ha már kész leszek a döntésre, jelen pillanatban semmi mondanivalóm sincs a szerződésemmel kapcsolatban. A szurkolók már ismerhetnek annyira, hogy majd akkor beszélek, ha már van mit mondanom” – jelentette ki a 34 éves középpályás, aki állítólag azért nem döntött még, mert a szerződésajánlatban foglaltak szerint kevesebb fizetést kap majd, és várhatóan játéklehetősége sem lesz annyi, mint amennyit megszokott.

Gerrard ebben a szezonban még alapember a Liverpoolban, Rodgers az összes bajnokin számított a klublegendára.

A 8. helyezett Liverpool szombaton a 14. Sunderlandet fogadja az angol pontvadászatban: a hazai győzelem oddsa 1.50, a döntetlenre 4.33, a vendégek sikerére 6.00 a szorzó.

Az elmúlt szezonban Rodgers csapata idegenben 3-1-re, az Anfield Roadon 2-1-re verte a Sunderlandet.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply