Rangadó előtt kupázik a Loki

2014. December 3. Wednesday in Egyéb, Hírek

Selim Bouadla
A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az élvonalbeli Debreceni VSC a másodosztályban szereplő Soproni VSE otthonában lép pályára.

 

A kezdeti nehézségek után a naptári év végére a Loki sikeresen összeszedte magát, hiszen a bajnokságban ismét éremesélyes alakulattá avanzsálta saját magát, míg a Ligakupában sikeresen kiharcolta a továbbjutást a kieséses szakaszba. A nyolcaddöntőben a hajdúságiaknak az NB II-ben jelenleg nyolcadik Sopront kell legyőzniük, de mivel két meccsen dől el a továbbjutó sorsa, Kondás Elemér vezetőedző vélhetően azoknak ad lehetőséget szerdán, akik a hétvégi bajnokin kevesebbet vagy egyáltalán nem játszottak.

A Debrecen a hétvégén 5-0-ra győzte le a nagy rivális Nyíregyháza Spartacust, viszont ezen a héten is rangadó vár rá, hiszen a második helyezett MTK-t fogadja. A Loki jelenleg 28 pontos, ötödik a tabellán, míg a fővárosiak 36 pontot gyűjtöttek eddig – tehát ha a címvédő valóban komolyan gondolja az éremszerzést, mindenképpen győznie kell.

A Kondás-csapatra azonban az a Sopron vár előbb, amelynek már nincsenek bajnoki meccsei a 2014-es naptári évben, így Supka Attila vezetőedző – aki korábban a debreceniekkel ért el sikereket – akár a legerősebb kezdőjét is nevezheti a mérkőzésre. Ha így lesz, ha nem, a soproniaknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen amíg a Loki keretében csak rutinos játékosok vannak, addig a hazaiaknál kevés olyan labdarúgó van, aki fel tud mutatni komolyabb NB I-es múltat.

A Soproni VSE győzelmét 5.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.60, a vendég Debreceni VSC-re pedig 1.57 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply